Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, našel jsem zde otázku na možnou příbuznost dvou hereček, kde tazatelka vidí jistou podobnost v jejich obličeji. Já se na příbuznost ptát nebudu, ale není ta podoba pánů na obrázku také dost shodná, resp. není to možná jeden (stejný) pán? Pokud vidíte pány dva (různé), tak víte, který je který a jak se jmenuje/í? Děkuji Vám za zájem o tento "testík" a zdravím!
Dobrý den, děkuji Vám za řešení testu, ale zatím počkám, než určím, jestli je to odpověď správná nebo není. Dáme šanci i ostatním . Zdravím!
Zde je taky jistá podobnost. Někde je
Tenista Milos Raonic
Vočko ze Simpsnů
Teď jde o to, kde, že jo
Dobrý den, jo jo - ale Vočko je hezčí . Zdravím!
venkov4ever - já tam také vidím dva Paroubky .
Dobrý den, tak, vyhodnocení testu = všechny odpovědi, kde jsou uvedena jména, jsou správné.
Ovšem, když se tito pánové sejdou za jedním stolem, tak mám pocit, že si povídají dva bratři. Já tam tu podobu prostě vidím a neříkejte mně, že ne . Zdravím!
venkov4ever - to jsou zajímavé a pikantně lechtivé informace (nebo lechtivě pikantní) .
Podobu vidím také, jinak se ale pánové diametrálně liší. Zatímco šéfprokurátor má co vysvětlovat ohledně pochybných příjmů své všeho schopné manželky Gabriely, Václav mě totálně zklamal. Celou dobu jsem čekal, kdy se konečně partnersky zaregistruje s exministrem Pospíšilem a vytvoří tak příkladný eurounijní pár, učiněný to vzor pro mladou generaci...a nakonec se kucíí rozešli od stolu i od lože.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.