Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo je kdo?

Od: ben® odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, našel jsem zde otázku na možnou příbuznost dvou hereček, kde tazatelka vidí jistou podobnost v jejich obličeji. Já se na příbuznost ptát nebudu, ale není ta podoba pánů na obrázku také dost shodná, resp. není to možná jeden (stejný) pán? Pokud vidíte pány dva (různé), tak víte, který je který a jak se jmenuje/í? Děkuji Vám za zájem o tento "testík" a zdravím!

Kdo je kdo?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

venkov4ever*
hodnocení

0x

A/ Pavel Zeman

B/ Václav Moravec

*slunce*

ben®
hodnocení

Dobrý den, děkuji Vám za řešení testu, ale zatím počkám, než určím, jestli je to odpověď správná nebo není. Dáme šanci i ostatním . Zdravím!

hodnocení

0x

Zde je taky jistá podobnost. Někde je

Tenista Milos Raonic

Vočko ze Simpsnů

Teď jde o to, kde, že jo *smich*

Kdo je kdo? #2
Kdo je kdo? #3
ben®
hodnocení

Dobrý den, jo jo - ale Vočko je hezčí . Zdravím!

doplněno 05.07.16 08:30:

venkov4ever - já tam také vidím dva Paroubky .

venkov4ever*

Jo venkove dobrý :) na obouch je Paroubek podle mě.

hodnocení

0x

A jinak k Benově testu, venkov má pravdu. Pavel Zeman a Moravec.

hodnocení

0x

Dobrý den.

A. Pavel Zeman ( nejvyšší státní zástupce)

B. Václav Moravec ( moderátor)

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. No já jsem poznala jen toho béčkaře :(... A podobné mají jen brýle.

ben®
hodnocení

Dobrý den, tak, vyhodnocení testu = všechny odpovědi, kde jsou uvedena jména, jsou správné.

Ovšem, když se tito pánové sejdou za jedním stolem, tak mám pocit, že si povídají dva bratři. Já tam tu podobu prostě vidím a neříkejte mně, že ne . Zdravím!

doplněno 05.07.16 14:40:

venkov4ever - to jsou zajímavé a pikantně lechtivé informace (nebo lechtivě pikantní) .

venkov4ever*

Podobu vidím také, jinak se ale pánové diametrálně liší. Zatímco šéfprokurátor má co vysvětlovat ohledně pochybných příjmů své všeho schopné manželky Gabriely, Václav mě totálně zklamal. Celou dobu jsem čekal, kdy se konečně partnersky zaregistruje s exministrem Pospíšilem a vytvoří tak příkladný eurounijní pár, učiněný to vzor pro mladou generaci...a nakonec se kucíí rozešli od stolu i od lože. *plac*

Palec nahoru :-D*palec*

joudic*
hodnocení

0x
Musim rict, ze me dost pobavila reklama "eshop s vykuřovadly" pod otazkou s V. Moravcem *vtip*

slon
hodnocení

0x

Zde jsou dvojčata. Jedno se jmenuje Kinta Kunte a druhé Fiat Multipla. Které je které?

content.hardcorowo.pl/...

ben®
hodnocení

Dobrý den, tak, auto poznám, ale hezké také není . Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]