Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemáte někdo nějaký vážně dobrý, osvědčený tip na brigády na doma? Předem děkuji a přeji příjemný den .
já jsem kdysi,když byly děti malé měla domácí práci-šití pracovních rukavic. Na tu dobu to bylo vynikající, neměla jsem babičky na hlídání, děti stále nemocné,byla to velká výhoda být s nima doma, ikdyž za pár korun.Dnes bych domácí práci brala také,ale co se nabízí dnes, je jen samý podvod a práce ve stylu hry PYRAMIDA...Nejdřív vložit peníze,a pak hledat další,co naletí a pošlou peníze Vám,to je o ničem...Jedině ve větších městech zkusit hlídání dětí,nebo úklid v domácnosti u movitějších lidí...
Před nedávnem jsem to přes internet zkoušela - odpovídala jsem na nabídky. Od "prodeje" drogerie DEDRA, vkládání letáků do obálek, kompletování malých výrobků, produkty k pojišťovnictví a půjčkám atd. - je to podvod. Platí se vždy buď malý nebo větší poplatek, je to "letadlo", kde se shání další lidi a dělá se podvod dál. Opravdu přes internet není nic, jen klikání reklam za pár haléřů. Reklam dochází 3-4 denně, za klik je asi 0,50 hal. Bohužel - je to tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.