Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se ozval?

Od: miss odpovědí: 19 změna:
Dobrý večer, před měsícem se se mnou přítel rozešel. Zcela bez důvodu a bez vysvětlení a od té doby se neozval,ovšem dnes jsem na internet poustla, že mě čekají důležité výsledky ohledně školy a on mi napsal jak jsem to zvládla. Nechápu absolutně proč. Nebyli jsme nikdy kamarádi a tak nechápu,proč napsal a zajímá se. Tak jsem se chtěla zeptat co si o tom myslíte vy.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stýská se mu. Ale to přejde.

hancule*
hodnocení

0x

Třeba mu nevyšlo,co měl rozjednaného jinde...nežli být sám,může chodit s Vámi - zatím - nežli si najde něco jiného.Typické.Běžte dál,vynechte ho.

klera*
hodnocení

0x

Tak jestli jste spolu chodili, tak tam snad ještě pořád je nějaký to pouto...tak se prostě stará, jestli jste to zvládla...nemyslím si, že za tím musí něco být.

lucie*
hodnocení

0x

Jak už tady zaznělo,něco mu nevyšlo,tak se ozval,sexuální pud je silný,tak se snaží dostat k Vám zpět.Přece nebude balit někde nějakou novou co nezná.Vás zná a ještě nějaké city chová,tak se ozval.

miss
hodnocení

My spolu nespali. Byli jsme spolu 3 měsíce.
hancule*

Milá Missko,sexuální pud neznamená pouze to,že ,jste spolu nespali, - to znamená přitažlivost mezi mužem a ženou.Buďte opatrná,příště Vás může opustit v situaci,která bude pro Vás těžší,nežli ta první situace..Rozhodně musíte toho muže-kluka velice dobře poznat - pokud se s ním chcete nadále vídat a navázat s ním blízký vztah - dejte tomu čas.Rozhodně se ho zeptejte na to,proč se choval takovým způsobem a zamyslete se nad důvodem,který uvede.Jestli nemáte zkušenosti s muži-kluky,nebuďte příliš důvěřivá, dokud toho dotyčného nepoznáte opravdu dobře.Jestli mohu mluvit za sebe - já bych řekla - jdi do háje!

hodnocení

0x

Možná se zeptal proto, že chce vědět, jak jste dopadla. Hm?

(Vysvětlení může být spousta, některá uvedli rádci přede mnou. Proto asi do nich vkládáme svoje životní zkušenosti. Já se se svými ex nevídám - kromě jednoho, se kterým máme společné hobby - ale pokud to není od rozchodu x let, tak se o důležitých věcech informujeme. Napíšeme, dáme si vědět, jak co dopadlo, jak se máme, co se změnilo... jednou za nějakou dobu... Takže takto bych jeho dotaz vnímala já se svými zkušenostmi ze života. Ale jestli si chcete myslet, že se zajímá, protože chce zpátky či podobně, radím stejně jako ostatní, držte se při zemi. Dala bych mu vědět, jak jsem to zvládla, a u střízlivé komunikace by také zůstalo.)

dafina*
hodnocení

0x

A proč ho máte na tom facebooku jako přítele, že Vám tam vůbec mohl napsat?*ee*

klera*

Já mám na facebooku svoje dva expřítele :D Nemyslim si, že by to bylo něco divnýho.

dafina*

tazatelka ale napsala:

před měsícem se se mnou přítel rozešel. Zcela bez důvodu a bez vysvětlení a od té doby se neozval

Z jakého důvodu si ho tam tedy ponechala?

Třeba proto, že tam má 768 přátel a o jednoho víc nebo míň je úplně jedno.

Nebo proto, že když odešel neznamená, že to první (nebo druhé) co dotyčná udělá bude to, že ho tetrálně smaže z přátel. Udělá to, až si na to vzpomene a jelikož se dlouho neozval, tak se jí ani neobjevoval v Chatu a tak si na to nevzpomněla.

Nebo pořád doufala.

Nebo ...

miss
hodnocení

Jelikož jsme spolu prožili spíše hezké chvíle a ty horší bych spočítala na prstech jedné ruky. Nebyl tak důvod si ho odebrat. Já zrušila odběr jeho příspěvků, ale ponechala jsem přátelství. Tohle odebírání z přátel mi přijde dětinské a já nechtěla působit jak malá holka.
dafina*

miss Datum: dnes 04:39

Samozřejmě, že na tohle má každý jiný názor. Pokud mě někdo nechtěl, přestal mě zajímat, nikdy v životě jsem se nevrátila k žádnému muži, tedy vlastně byl jen jeden takový, k jednomu, spíše známému, co mi navrhl, že si mě vezme, když dám děti do internátu a odjedu s ním do Kanady. Tak pitomý byl, vážně. Šel k ledu a to naždy.

Moji přátelé byli vždy reální, na facebooku nemám žádné virtuální přátele a tak jsem myslela, že je normální z fejsu sundat toho, kdo mě má za husu, že si odejde a já hned budu štastná až mi napíše na fejs..

Je zkrátka divná doba, lidé mají 800 přátel a navštěvují psychiatra, protože se cítí sami.*ee*

A jsou štastní, když o ně projeví zájem i ten, kdo je vlastně nechtěl a nechce.

doplněno 16.06.16 08:22:

Nechápu tu větu, abych si nepřipadala dětinská...to jako proč? Kdo mě nechce, nechci ho ani já...pokud jste ráda, že Vám napsal, že projevil zájem, to je ovšem jiného, to dětinská budte...;)

klera*

Když máte někoho na facebooku, tak je to něco podobného, jako byste na něj měla telefonní číslo, adresu nebo email. Dneska nemají lidé (nebo mladší generace...i když už se to začíná dostávat i k těm starším) na známé často jiné kontakty než přátelství na facebooku. Vymazat si ho z přátel v podstatě znamená vymazat si ho ze života...nechat si ho tam neznamená, že by ho člověk chtěl zpátky za přítele. Nemusí o vás vědět nic a vy nic o něm, jenom tam prostě případně někde je...toť vše.

hodnocení

0x

Za našich mladých let jsme měli: Kluka, chlapce, mládence, milého, ctitele...Dneska čert se v tom vyznej! *cert*

Píšeš: PŘED MĚSÍCEM SE SE MNOU PŘÍTEL ROZEŠEL. A teď přijde ta pecka: NEBYLI JSME NIKDY KAMARÁDI!

Tak co teda byl? Byl přítel, ovšem nebyl kamarád? Prase aby se v tom vyznalo.

Ale nevadí. Měl asi, chlapec, jiné želízko v ohni a jak už to prostě občas bývá, nevyšlo mu to. A tak si říká: Lepší Miss v hrsti, nežli něco na střeše. A zkouší, zda by se u tebe mohl znovu na čas obejít.

Je to Tvoje rozhodnutí, ale u mně by se už pochopení nedočkal. Natož odpovědi. Co chtěl, to má, proč znovu slepovat to, co už tady jednou bylo? A co nevyšlo.

Takže záleží jen na Tobě. Pokud ale povolíš a vezmeš ho znovu na milost, je možné, že odejde a vrátí se k Tobě ještě jednou, dvakrát,...desetkrát...Protože bude vědět, že podlehneš .Pokud to tak nechceš, nemá dál cenu ho brát na milost.

I KDYŽ TO TEDA BYL PŘÍTEL, ALE KAMARÁD TO ROZHODNĚ NEBYL. *ua* Jaga.

Fakt, nebyl to kamarád, nebyl to přítel, nic spolu neměli, tedy nebyl to milenec. *sok* Tak kdo to byl?

doplněno 16.06.16 10:23:

Dafino, souhlasím s vámi. Je to smutný příběh. *plac*

dafina*

babkazov® Datum: dnes 07:23

Asi známý, co šel zrovna okolo. To samé je dnes s tatínky, žádný manžel, ale přítel. Některé dítě nemá žádného tatínka, ale v domácnosti jeho matky už se vystřídalo několik přátel...Tak to dneska chodí a zároven čím dál víc dětí chodí k psychaitrům...

lucie*

dafina-sice už jsme mimo téma,ale svět je nějaký jiný,taky se mi to nelíbí.Nevím jestli chlapi stratili zodpovědnost,kvůli rostoucí rovnoprávnosti žen nebo kvůli tomu,že vymizel stud,protože dnes není nic tabu,vše se smí.

miss
hodnocení

Myslela jsem to tak, že před vztahem jsme nebyli kamarádi. Náhodou jsme se potkali a začali jsme spolu po pár týdnech chodit. A tak když napsal, tak jsem nechápala proč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]