Nejste přihlášen/a.
Zakládám tuto otázku do diskuze a byla bych moc ráda, kdyby sloužila celou sezonu. Kdyby jsme se pochlubili tím, co jsme našli, případně, kde jsme to našli. A kolik toho bylo, co z toho bylo.
Já jsem našla v Ostravě, pod keřem, pod břízou tohoto hřiba - kováře. V kulajdě vypadá moc krásně.
babčo. My letos nosíme houby domů už od dubna. Nejdříve to byly smrže, pak májovky a už cca měsíc hřiby. Teď jsem byla v pondělí v lese pro růžovky. Brala jsem jen takové ty zavinuté, ale byly velké jako pěst. Hříbky jsem vzala jen ty, co se mi pletli pod nohy V pátek jdu pro houby znovu. Takže má-li někdo zájem, klidně pošlu (Hradec Králové. Praha). Budou hříbky (smrkový, kovář) a růžoFky
Neneééé, to je nějaká pohádka že jo? Velká závist
Já zrovna dnes vyškemrala od mamky malou sklínku loňských sušených.
Zájem by byl, ale jsem z ústecka.
Tak budiž vám přáno a dobrou chuť
Děkuji
Ps: Jsem z východních čech a tady právě před týdnem a tento bylo pro houby dobré počasí takže asi proto to takhle vyrazilo jinak přeji vám aby jste také něco snad našla.
fed. Tak to jsi krajan , Já tady kolem Hořic nenajdu ani prašivku, popojedu k Hradci a tam je hub plno.
Marečková, tak do Ústí to nedokážu poslat. Škoda. Já houby rozdávám už na potkání. Fakt. Neprovokuju
Já vím, že to není provokace, taky bych se pochlubila. U nás nikdy moc nerostou.
To mi připomíná...táta jel předloni z jižních čech,byl tam na náštěvě,když se blížil k domovu volal mi,že má nějaké houby,ať
jdu před barák a vezmu si na ně něco, že se podělí, vzala jsem malou misku a ještě jsem váhala, zda není moc velká...
když otevřel kufr došlo mi, že jsem měla vzít aspoň krabici od banánů
A co klíšťata, taky u vás rostou? Já letos už dvě jen na zahradě
Našla jsem jen 5 růžovek a maličkého podhříbka. Je to už 2. marný pokus. Počasí na houby jak dělané a nic! Loni to bylo podobné, pořád psali o koších hub a tady to trvalo ještě 3 týdny, než začaly potvory růst!
Ahojky houbařská rodino, kousek za lázněma v Klimkovicích /Ostravsko/, byly nalezeny Babky, vyznívá to dvojsmyslně, ale v polívce, no vlastně už není, byly fajn. Na Morávce zatím nic moc, ale těšínsko funguje celkem spolehlivě.
Jééé, to je pěkné povídání! Včera ve zprávách, když povídali, že se 2 lidé otrávili satanem, dali záběr obrovského množství nádherných hřibů. Dech se mi zastavil. Kdo ví, odkud a ze kdy to bylo.
Sbírali jsme, celá rodina, babky, celá století. A teď čtu: zena.cz/...
Manžel chytil zápal plic a v posteli nenajdete nic, na druhou stranu má jistotu, že ani klíště nechytí. Dnes mi dcera z trhu donesla krásnou hlívu ustřičnou, sice to hříbek není ale i tak jsme si pochutnali. Vám co můžete do lesa závidím.
Já vím, ale prostě jsem si přadstavila toto v našich lesích
Ale vážně, myslíte, že je to radiační produkce?
Byla jsem před 27 lety v CCCP a v lese to vypadalo podobně, na mou duši, oblast Vladimir.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.