Nejste přihlášen/a.
Příznaky mohou, ale také nemusí znamenat nemoc, dokonce i naopak – člověk může prodělat některou/nějakou nemoc tzv. bezpříznakově. Takže bych v klidu vyčkala diagnózy lékaře.
A totéž platí pro tebe – na dálku žádný kvalitní/odpovědný lékař diagnózu nestanoví. Budeš muset počkat, co ti řekne tvá lékařka/tvůj lékař. [Ale z jednoho napití z jedné skleničky "se (většinou) nestřílí"...]
Měla jsem v dětství 2x spálu a moji sourozenci doma nic. Měla jsem pásový opar a v plavkách nosila maličkou vnučku v náručí / to jsem ještě nevěděla,a považovala to za poštípání hmyzem/, a taky nic. Snažte se teď žít zdravě a vynechte fyzickou námahu, prochladnutí, pobyt na slunku, stres. Prostě vše, co snižuje obranyschopnost těla. Zařaďte klid, více spánku, čerstvé vody a zdravou lehkou stravu. Zeleninu, ovoce . Né těžká tučná jídla, tučné a zrající sýry, uzeniny, chipsy, majonézy,... která zatěžují játra. Jezte jídla, v nichž je B vitamin -banán, kvasnice, klíčky, celozrnné pečivo .. Setkala jste se s infekcí a váš organismus se teď s tím vyrovnává.A určitě už před tím, než jste se napila po bráchovi. Buďte přesvědčena, že s tímhle se vyrovnáte. I tyhle obavy stresují a oslabují. Já si myslím, že to nedostanete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.