Nejste přihlášen/a.
Ahoj.Tady je Filip.Já nic nepotřebuju,ale moooc se těším na prázdniny.Včera volal děda,že hned po vysvědčení si pro mě přijede.Taky říkal,že budeme 3dny sami a uděláme pánskou jízdu.Ale ještě nevím kam pojedeme,to neříkal.Ale nesmím to nikomu říct.Tady to asi nevadí.Babička jede za tetou.Já jsem dědovi namaloval do truhlárny zase obrázek.Ještě musím udělat rámeček.Babičce asi koupím alpu na mazání kolena.Kamarádovi jsem udělal těžítko jako moji hlavu.Dělal jsem to ve výtvarce.Napíšete mě zase něco?Třeba jestli se vám líbí obrázek a těžítko.
Ahoj Fildo,
obrázek je úžasný a dědovi jistě udělá obrovskou radost Těžítko je také super, jsi šikula
Jinak na prázdniny se u nás doma těší mí dva synové, my dospěláci to máme složitější s prázdninami...musíme pracovat Ty si je hezky užij, co vysvědčení? Bude pěkné? A neboj o pánské jízdě to tady nikdo neprozradí
A co penízky? Už sis koupil nějaké to poleno na vyřezávání? Co budeš vyřezávat? Doufám, že sem dáš potom také foto tvého výtvoru?
Děkuju.Já si myslím,že vysvědčení bude dobrý.Budu mít jen dvojku z češtiny a z biologie.Ale tatka říkal,že kdybych se hodně učil tak bych mohl mít samé jedničky.Ahoj Filda
Ahoj Fildo, víš, co je na prázdninách to nejhorší? Že jsou strááášně dlouhé . Jinak, já jsem se také vždy na prázdniny hodně těšil a potom zase do školy (to už méně). Obrázek je hezký a bude tam asi děda v té darované rádiovce, Ty a ten Tvůj pejsek (protože Brykse si tam asi nebereš). To těžítko je jistě praktické a zatěžuje super. No, píšeš o té pánské jízdě a protože víme, že podle tatínka Tě děda jenom kazí, tak si myslím, že se máš nač těšit a budeš zase o trochu krásně zkažený. Tak Ti přeji krásné prázdniny, dej si pozor na ruce v té dílně u dědy a po prázdninách zase napiš (jak jsi se u dědy krásně zkazil). Ahoj!
Fildo, já bydlím v Polabí - a k nám nikdo nejezdí, protože je tady nuda, samá rovina, občas nějaké město či vesnice a středem si líně teče Labe. No, možná přeháním, ale pro kluky tady žádné extra dobrodružství není. A já si myslím, že Ty bydlíš někde daleko a spíše na horách.
S dědou pojedete asi do přírody, do hustého lesa nebo někam do lomu - a tam budete přežívat, uděláte oheň, nebudete se umývat, možná se naučíš pít i pivo a bude vám tam fajn (protože rodiče i babička budou daleko). Tak si to užij a ahoj.
Fildo, tak já dám na tu radu od Tebe a nebudu smutný. Potom zase napiš do této otázky a nemusíš zakládat novou - a já to nepřehlédnu.
Ahoooj pane Bene Jo, čepice je radijovka,co jsem mu koupil.No Brykse vzít nemůžu.Ale kamarád Vojta bude chodit za mě. Já jsem koupil Bryksový pískací míček na hraní a dvě dobroty a to mu dám až pojedu pryč.Aby mu nebylo smutno.Jo už se těším na panskou jízdu.Jen děda v telefonu neříkal kam pojedeme a kdo ještě pojede.Asi jeho kamarád.Už mám plný kufr.Děda říkal,že mám mít hodně staré věci,abych si nezašpinil pěkný věci.Ale stejně jsem si tam strčil pěkný kalhoty a svetr.Trička né.Pod svetrem nebude škaredý tričko vidět.Ahoj pane Bene a až přijedu,tak zase napíšu.A kde bydlíš,pane Bene?Třeba pojedeme z dědou někam,kde bydlíš a mohl bych Ti říct ahoj. Filda
Hm,to bydlíš pane Bene daleko.Koukal jsem na mapu.Tam by děda nejel.To by trvalo asi celý den.Jednou jsem chtěl,aby semnou jel do Prahy ale nechtěl.Říkal,že by bez lesů,kopců a divočiny umřel, že za hodinu by se chtěl vrátit domů.My máme taky hory a bydlím na vesnici a hodně lesů,ale ani u nás děda nechce být.Tak nebud Bene smutný,tak já Ti Bene zase napíšu.Ahoj Filda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.