Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká je cena okurek, jahod a brambor v PL?

Od: wifi odpovědí: 6 změna:

Neví někdo z vás jaká je v Polském těšíně na tržiští cena okurek,jahod a brambor?Třeba jste tam byli nakoupit a všimli jste si.Děkují.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

0x
Byla jsem cca dva týdny zpátky a jahody byly za 20,- Na další produkty jsem se nekoukala.
doplněno 14.06.16 13:32: Ta cena ja hod byla v polském Těšíně u velkého trhu.
tomas11*

to byl asi samosběr?

doplněno 13.06.16 18:48:

Tak doplním - v pátek hned za hranicí 500metrů pravidelný prodej v Polsku - 34kč za kg.

doplněno 13.06.16 20:49:

Nějak jsem zapomněl napsat - za hranicí v Náchodě.

doplněno 13.06.16 20:51:

Nějak jsem zapomněl napsat - za hranicí v Náchodě.

hodnocení

0x
Včera poláci v jeseníku -jahody 30kč/kg. Bral jsem 6kg :)
wifi
hodnocení

Děkují moc všem za rádcům za rady na můj dotaz,snad se ještě někdo ozve kdo jezdí do polského Těšína.A i ty ceny na nové brambory a okurky na zavařováni bychom potřebovali vědět.Děkují

Jestli pro zeleninu pojedete, napište, jaké jsou aktuální ceny. Také mě to zajímá. Děkuji.*hej*

wifi
hodnocení

Včera jsem měla cestu okolo prodejny kousek od nás se zeleninou ovocem a květinami, které paní dováží z Polska.Tak jsem nakoukla dovnitř a nakoupila...jahody po 34 kč(marmeládu už mám ve sklenicích) a nové brambory za 11kč, okurky ještě neměla.Snad z toho trošku poznáte za jakou cenu to budou mit v polském Těšíně,myslím že tak o 3-4 kč lacinější.Pokud v příštím týdnu pojedu pro okurky na zavařováni tak vám napíši cenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]