Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímalo by mě,zda používáte v zimě a potom v létě stejný parfém a jaký to je? Děkuji za odpovědi.Pěkné léto.
doplněno 13.06.16 12:32:Samozřejmě uvítám i odpovědi od mužů.Děkuji.
Po vyzkoušení značkových-neznačkových,tak jediný který ke mě sedl a vydržeí celou směnu(8-12hod)nebo většinu dne na mě vonět je Rare Pearls od Avonu.Mám citlivý nos a hned poznám padělky,nekvalitu,prostě cítím ten líh či co.Takže tenhle jediný bude na věky se mnouprotože je to čistá vůně celou dobu a dlouho!vydrží.Jinak miluju orientální,těžké vůně.Proto jsem zkusila jednou od Lolity Lempické,takovou sladkou orientální.Voní jako vanilkové rohlíčky
takže na zimu spíše ty sladší,těžší,protože mě v létě otravují vosy.
Mezi mé nej parfémy patří Beyoncé, Elisabeth Arden - slunečnice, zelený čaj s bambusem, Katy Perry.
Mám několik parfémů nebo parfemovaných vod. Ale dostala jsem od kamarádky, jen tak, bez nějaké příležitosti, tělový krém s bambuckým máslem, ve velkém tyglíku. Jsem z něho unešena. Nádherně voní skořicí a ještě nějakou květinou, ale není sladký. Navíc, voní, o trošičku méně, po celý den. Nakrémovala jsem si s ním ráno, po sprše, předloktí a lýtka a musím vám říci, že je to úžasné. Dokonce až tak, že se mě ta kamarádka večer zeptala, co to mám za parfém. Dnes jsem v Tetě hledala, jestli tahle značka nemá i jiné vůně a i s prodavačkou jsme nenašly. Kdybyste některá objevila, dejte odkaz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.