Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se prosím zeptat, potřebují na brigádě nutně výpis z trestního rejstříku?
Akorát jsem si pro něj šla a... paní na úřadě mi oznámila že mi právě vypršela občanka, pár dní před,
novou prý dostanu nejdřív za 14 dní... co teď, na brigádě chtějí ty doklady už ve čtvrtek.
Myslíte že to překousnou? resp. měli by z toho nějaký problém? Kdyby mě tam nechali pracovat bez něj. Díky
Záleží na typu brigády, přesněji na sjednaném druhu práce. Pokud byste za něco měla mít tzv. hmotnou odpovědnost, není pravděpodobné, že by Vám zaměstnavatel práci dal bez výpisu z trestního rejstříku.
Bez odpovědnosti se pokuste domluvit se zaměstnavatelem – vysvětlete mu situaci a bude-li zaměstnavatel souhlasit, přinesete výpis později.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.