Nejste přihlášen/a.
Já tam až tak velký rozdíl nevidím. Po operacích žaludku často vzniká tak zvaný Dumping sy. Když jsem četla, jak nemocní cukrovkou řeší cukr, překvapilo mě to. Tito nemocní cukr teoreticky můžou, protože nemají cukrovku, prakticky ho ale nesnášejí a tak se v jejich jídelníčku nevyskytuje. Neznají limonády, dorty a podobně a také s tím musí žít. Doma mají cukr jen pro návštěvy. Proto jsem dobře nechápala, proč by se diabetik nemohl zdržet cukru?
Co je dumping syndrom Vám objasní přiložené obrázky s popisem. Nemůžete jíst už nikdy venku, protože po jídle je Vám strašně zle a a máte pocity diabetika, který jde do komatu. Je to strašné. Takže jste odkázán na to, stravovat se jen doma a po jídle ležet. Tito lidé by možná raději brali cukrovku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.