Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Banku kterou doporučujete?

Od: petrawolf odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
ráda bych v následujících 15 dnech změnila svou banku. Pár tipů jsem dostala, ale třeba víte i o nějaké která má nízké poplatky, ale hlavně pobočky! Pravidelně dostávám necelých 13 tisíc takže to jistě chápete. Jsem z Prahy a potřebuji bezbateriový přístup narodila jsem bez noh.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nox®
hodnocení

0x

Zdravím, nedávno jsem přešel k Equa bank, účet i výběry ve všech bankomatech zdarma, peníze se posílají v hotovosti přes poštu, akorát trochu ostrouhali úroky na spořícím účtu. Za mě ale stále nejlepší varianta

paw*
hodnocení

0x

Jen se zeptam na co pobocku potrebujete (neberte to jako rypani). Pokud se smirite s tim, ze penize vyberete v kteremkoliv bankomatu a ukladani penez budete resit pres postovni slozenku na kterekoliv poste a ybatek pres internet, tak Equa (maji vybery ze vsech bankomatu zadrma, penize za poslani penez slozenku vrati). Jinak s pobockama s hotovosti a bezpoplatkova je napr. Fio.Ale zase ma vice omezeni pro vybery z bankomatu zdarma.

petrawolf
hodnocení

Děkuji Vám za odpověď. V pořádku ráda odpovím každému. U většiny poboček je bezbariérový přístup k bankomatům už tolik ne. Špatně jsem tuto otázku položila. S vozíkem si už vyhraju, ale s pohyblivostí je to špatné. Na pobočce se dá zazvonit na pomoc. Přítel ji potřebuje také ten sice nohy má, ale od narození nevidí. 2 roky jsem měla zdravého kluka, ale nebylo to ono. S klukem na vozíku jsem to nevyzkoušela, ale musím říci, že i když přítel nevidí oba si pomáháme.
paw*

Aha, tak v tom pripade asi to FIO. A nebo Era postovni sporitelna. Maji ted snad nejaky ucet zdarma (pri prijmu nad 15 000) a pobocky na kazde poste. Vcetne onoho servisu, ktery je pro vas oba nezbytny. Jeste se porozhlednete po svem okoli/svych nejcastejsich trasach, jake tam jsou pobocky. Muze se stat, ze sice bude banka i pobocka super, ale pres pul mesta ;).

danys*
hodnocení

0x
Mohu doporučit Air bank. Bud malý tarif zdarma nebo velký za 100kc a můžete vybírat ze všech bankomatu zdarma. Dale můžete vybírat pres terminály sazky ,ty jsou na každým rohu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]