Nejste přihlášen/a.
ráda bych v následujících 15 dnech změnila svou banku. Pár tipů jsem dostala, ale třeba víte i o nějaké která má nízké poplatky, ale hlavně pobočky! Pravidelně dostávám necelých 13 tisíc takže to jistě chápete. Jsem z Prahy a potřebuji bezbateriový přístup narodila jsem bez noh.
0x
Zdravím, nedávno jsem přešel k Equa bank, účet i výběry ve všech bankomatech zdarma, peníze se posílají v hotovosti přes poštu, akorát trochu ostrouhali úroky na spořícím účtu. Za mě ale stále nejlepší varianta
0x
Jen se zeptam na co pobocku potrebujete (neberte to jako rypani). Pokud se smirite s tim, ze penize vyberete v kteremkoliv bankomatu a ukladani penez budete resit pres postovni slozenku na kterekoliv poste a ybatek pres internet, tak Equa (maji vybery ze vsech bankomatu zadrma, penize za poslani penez slozenku vrati). Jinak s pobockama s hotovosti a bezpoplatkova je napr. Fio.Ale zase ma vice omezeni pro vybery z bankomatu zdarma.
Aha, tak v tom pripade asi to FIO. A nebo Era postovni sporitelna. Maji ted snad nejaky ucet zdarma (pri prijmu nad 15 000) a pobocky na kazde poste. Vcetne onoho servisu, ktery je pro vas oba nezbytny. Jeste se porozhlednete po svem okoli/svych nejcastejsich trasach, jake tam jsou pobocky. Muze se stat, ze sice bude banka i pobocka super, ale pres pul mesta
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.