Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co nového v Chorvatsku?

Od: hancule* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,byl jste už letos někdo v Chorvatsku - co je nového,na co se připravit? Děkuji za info./kamarádka jede s CK busem/

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavkazji*
hodnocení

0x

Doporučuji navštívit toto forum.ihvar.cz/... *palec*

danys*
hodnocení

0x

V Chorvatsku jsem letos ještě nebyl, ale vím co tam je novýho.. Zdražili snad úplně všechno, protože se lidi bojí jezdit mimo Evropu, tak na tom přeci taky musí něco vydělat nee..

S CK do Chorvatska? To má kamarádka tolik peněz nebo je negramotná, že musí platit CK?

joudic*

no ono to nekdy proste vyjde levnejc kvuli vetsim skupinam... kor nejaky last ve smyslu za 4 dny jedem.. Chorvatsko je furt stejne, je blizko, ma fajn ciste more a je tam zatracene draho, jen ceny jsou diky eurum zase nekde jinde... kdyz uz je rozdil 4koruny na 1 Eur, nez pred intervenci, jde to kurva citit (pardon) :)

Draho. Je to pořád jeden z nejlevnějších zájezdů do zahraničí. Protože třeba do Bulharska se prodraží letenka. Jinak je tam levněji. Zrovna jedu taky do Chorvatska, protože jsem našla výhodný zájezd cenově. Musí se hledat. A kdo hledá najde...

Není to snad každého věc?

dafina*
hodnocení

0x

Hancule, ted říkali v televizi, že si češi na dovolené mají dávat velký pozor na doklady, zvláště na pasy. Jsou ted nejžhavějším artiklem na černém trhu pro miganty, evropský pas. No já také někde četla, že pas se dá prodat až za 20 000 kč. Jestli nelhali..Takže pozor...

marekhnatek
hodnocení

0x

Konkrétně co se týče země (památky, místní akce...) moc novinek nevím, ale pokud vás zajímá dopravní novinky, hodí se tohle: www.ubytovanivcho/... ;)

hancule*
hodnocení

Děkuji všem rádcům za rady.

plavest*
hodnocení

0x

Mám zamluvené ubytování na Bašce přes booking com od 22.7. Stále booking com sleduji a vidím, jak ceny jedou nahoru.Myslela jsem, že budou levnější na poslední chvíli, ale není to tak. Zdražují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]