Nejste přihlášen/a.
Před 16 lety jsem se vyválela na motorce, měla jsem zlomenou lopatku, klíček a prasklé kloubní pouzdro v levém rameni. Pochvalovala jsem si, že jsem se zahojila naprosto bez následků a 16 let jsem normálně fungovala. V poslední době mám chvílema pocit, že tu levou ruku vůbec neovládám. Je to vždycky jen okamžik, během chvilky se to srovná, ale je to hodně nepříjemné. Když sedím na mašině, tak mě ta ruka dost brní a co chvíli si ji musím protřepat. Nemáte někdo zkušenost s podobným úrazem a jestli se vám to také po delší době ozvalo?
Na tento problém by se měl podívat neurolog. Nikdo si netroufne říci, jestli brnění pochází z dřívějšího úrazu nebo je to problém, který vychází z páteře. Je také velmi pravděpodobné, že se jedná o syndrom karpálního tunelu. cs.wikipedia.org/...
Včasnou rehabilitací se změnou nabo zastavením činnosti, kterou ruka je vystavena, se lze operaci vyhnout. To už vám neurolog řekne sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.