Nejste přihlášen/a.
ahoj mám 19 let a nikdy sem neměl nic s holkou a tak už z toho začínám bejt poslední dobou docela špatnej.
Dnes sem byl v hospodě kde byla docela pěkna servirka a pořád po mě a kamošovi pokukovala tak sem si řikal že by možná stálo za to seznámit se ale zjistil sem od známé za barem že se koukala po kamarádovi a to mě vážně dosralo sebevědomí a všechno kolem.Potom sme byli u přejezdu vlaku na cigu, a přemyšlel sem že bych to skončil ale byl sem dost v prdeli z toho ani nevím proč vlastně.Nehci žádnou radu vím že si mám nějaakou slečnu najít.Ale nejsem žádnej krasavec a moje komunikace s dívkami je hrozná ale rád bych se bavil ale nevím o čem a jak.Musel sem se tady vypsat pač mi to prostě nedalo.Tak pokud to přečtete tak radši mávněte rukou nademnou a jděte dál .Ahoj
Nazdar, v první řadě zahoď cígo a drsný kecy, na to fakt nikoho nesbalíš. Kluk s cigárem v puse... fuj. Smrad z pusy, z rukou, z oblečení...
A teď popiš, jak se oblékáš, jaký máš účes, co obličej, postava, koníčky. Pokud patříš do těch partiček, vytahaný kalhoty u kolen, vyholený lebka s čírem uprostřed, v jedný ruce skejt a ve druhý cigáro, tak se pak nesmíš divit . Holkám v tomhle věku se líbí upravení normální kluci - nemusí to nutně být nagelovaný boreček, ale taky ne napůl bezdomovec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.