Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký luk?

Od: asdfghj odpovědí: 5 změna:

Který luk byste mi doporučili. jsem začátečník a začínám se učit lukostřelbu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

věk? kde budete střílet? (zahrádka, střelnice,...)

doplněno 05.06.16 17:27:

mrkněte sem luky-sipy.cz/...

Jsou tam i hobby kousky - ale pozor - ty šípy na 50 metrů prostřelí 10cm polystyren a ještě se zapíchnou do země.

Šípy si kupte karbonové - neohnou se a nezlomí. Jen na té louce se možná ztratí a je to pak drahá legrace...

doplněno 05.06.16 17:40:

Pro vás jako úplného začátečníka asi jen toto - outfit4events.cz/... - naučíte se natáhnout a střelit, aby nebolela ruka a letělo to cca správným směrem. Tento luk jsem koupil svým dětem a dá se s tím střílet na 30 metrů bez potíží do krabice od TV - samozřejmě platí, že i tento už dokáže hodně ublížit...

Ale ono záleží jak na postavě, tak i na financích - nejprve bych doporučil navštívit střelecký kroužek v okolí - dost možná budou mít nějaké začátečnické sady v rámci úhrady kroužku... Vyzkoušíte si...

sdfg
hodnocení

věk 16, spíš zatím na louce, jako samouk, chci se potom přihlásit do kroužku

asdfghj
hodnocení

takže mi zatím stačí když koupím tuto sadu i se šípy?

pro začátek určitě - jen ty dřevěné šípy nejsou nic moc... ty druhé jsou naprosto super...

asdfghjc
hodnocení

a jaký byste doporučoval luk?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]