Dobre odpoledne Studuji jiz 2 roky Historii a ke stvému studiu hojne využívám detektor kovu kvuli probádání míst spojených s historickými událostmi. K mé smule mi byl nedávno odcizen a po vyjadrení policie ze se pachatel nenajde ze podobných případu mají spoustu sem se sním již rozloučil. A mám tedy dotaz.. Poradí mi někdo nějaký detektor s ruzmnou variantou poměru cena/výkon? Léto je tady a já potřebuji funguvat .. Jsem studen žijící sám takže většina penez s brigád jde do bydlení a v dnešní době podezdřívavosti a vykuku kteří něco loudí se nevyplatí ptát se zda někdo nemá nějaký který nepouživá a pod. Děkuji předem za odpověd.
Studium historie a "probádání míst spojených s historií" detektorem jsou různé věci. Chápu nadšence, kteří se znalostí historických souvislostí chodí po kraji MIMO archeologické lokality a hledají na polích drobné a nějakou tu zahozenou vojenskou výstroj. Ale spojovat studium, bádání a detektor bez řádného vedení výzkumu v jedné větě je na můj vkus dost na hraně. Ale abych jen neprudil. Občas kouknu na stránky Lovecpokladu.cz, možná ho znáte. V e-shopu s detektory mají uvedené i jejich recenze, testy a porovnání, včetně levnějších modelů. Ten shop zmiňuju taky proto, že má i docela zajímavé stránky pro podporu komunity. Tam si mimo testů můžete přečíst taky článek Zásady slušného hledače.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.