Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na co se těšíte, že bude v televizi v létě?

Od: nikc® odpovědí: 26 změna:

Dobrý den. Tuším, že zas budou opakovat filmy a seriály, jako každé léto. Léto s kovbojem, Setkání v červenci, Slunce seno... Co tušíte, že ještě budou dávat? Těšíte se nebo netěšíte na to, co zas budou dávat a opakovat? Koukáte opakovaně na filmy každé léto nebo ob léto? Setkání v červenci film jsem viděla mockrát. K létu patří a má své kouzlo. Který máte oblíbený letní film? Dobrý film na léto je Pomsta s Costnerem nebo Top Gun by mohli dávat, Hříšný tanec...

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

0x

Jako mužský EURO 2016 fotbal a koncem léta olympiáda v Riu.

jh®

Jsem ženská a preferuji totéž. ;)

72mona3*
hodnocení

0x
Já většinou doufám, že v televizi nic nebude, protože bývám hodně venku ;)
Ale třeba zmiňované Léto s kovbojem či Setkání v červenci patří k mým nejoblíbenějším. A seriál Chalupáři. Kdykoliv :) M.

venkov4ever*
hodnocení

0x

Mám kvalitní internetové připojení a TV se vstupem pro USB 3.0, takže záleží čistě na mně, co bude celoročně v "bedně". Letní filmy? T. H. & B. S., účetní, Cast away...*slunce*

hodnocení

Trosečníka jsem nikdy neviděla. Proč? Protože ho dávali zrovna, když jsem ho vidět nemohla a to bylo jen jednou. Otázka je, proč ho moc nedávají v TV. Stáhnu si ho. Pak jsou filmy, které dávají pořád dokola. Myslela jsem, že T.H. je Thelma a Louise. To je na léto taky výborný film, ale v TV dlouho jsem ho neviděla.

hodnocení

0x
Opet a stale vse dokol. TV ma koupenych par stovek filmu , ktere jedou furt dokola. Je to jiz nuda a znam vse skoro naspamet.
hodnocení

Na některé filmy se těším, protože vím, co mě v nich čeká a co se tam bude dít. Je to jako s písničkou. Pustím si jí, protože vím, že je hezká. Pak jsou filmy u kterých si mi líbí, když nevím, co čekat. To jsou detektivky. Ale třeba znovu vidět díl Colomba není špatné. I několikrát jsem viděla jeden díl.

hodnocení

0x

Já koukám vesměs na tajemky i Milionář a pak jak je přírodopisný film,,,a také mne baví ty německé seriály.Neumím přesně nazvat nějaký konkrétní film,,pokud má dobré obsazení tak mne zaujme vesměs..Ale moc na telku nekoukám...

trnca*
hodnocení

0x

Na nic. Televizi nemám a vůbec mi nechybí...

sebod*

V létě se netěším v televizi na nic. Domů se vracíme s dětmi tak kolem deváté večer, pofackujeme to ;), já potom do 3 do rána doháním pracovní resty. Ráno se sbalíme a zase padáme ven. Já mám televizi ráda v zimě - když je venku ošklivo ;)

eulalie*
hodnocení

0x

Už jsem zase televizi dala vale, tudíž se na žádný letní program ani v ní netěším. Já si večer čtu. Začala jsem číst od Vlastimila Vondrušky Husitskou epopej a ta má sedm dílů a každý díl má tak přes 600 stran. Ale to Léto s kovbojem je můj oblíbený film, ten mám opravdu ráda ("Dorka, kdy mě vyzkoušíš ty žloutenky..."). Jojo, to je fajn film :)

hodnocení

Léto s kovbojem je taky dobrý. Slunce seno erotika dávali nedávno, to ještě nebylo v létě. Připadá mi, že to běží tak 2x do roka. A Setkání v červenci jsem viděla kolem Vánoc, ale nevadilo mi to, zahřálo to:). V létě si zas pustím něco se zimní tématikou na schlazení.

hodnocení

0x

Nemám televizi, stejně tam nic nedávají, a když už jo, tak je to rozkouskováno reklamními bloky a ještě s dabingem. To když se budu chtít na něco podívat, tak si to stáhnu - a mám to bez reklam a v jazykové verzi, kterou chci.

hodnocení

0x
Wimbledon, US open, olympiada, euro. Ostatni veci typu estrady s bavicem Novotnym, Rychlym, Maresem apod.me nahani husy kuzi, nekonecne serialy typu Ordinace taktez. Filmy davaji s obrovskym zpozdenim prokladane samou reklamou v case, kdy se to mne nehodi...dekuji, nechci.

pb®
hodnocení

0x

Na filmy co znám, podruhé, popáté, posté většinou už nekoukám. Možná tak ještě jako zvukovou kulisu při úklidu nebo žehlení, jinak mi to přijde jako ztráta času. Zvlášť sedět od osmi u telky, když je světlo do desíti, to je vyožené plýtvání životem. Taktéž nekoukám na přiblblé nekončící seriály. Já už ani nekupuju program. K čemu sedět i televize, když bylo natočených tolik pěkných filmů, které si člověk může zadarmo pustit na internetu kdykoliv se mu zachce, ne v čase, kdy se mu to nehodí a není to reklamou prodloužené o hodinu. Minulý týden jsem koukala na Švadlenu s Kate Winslet, čekám až bude přístupná Polednice a Já, Olga Hepnarová, viděla jsem Revenant, Room, Dánská dívka a další nové dobré filmy.

hodnocení

To máte pravdu, ale když mám ntb na koleni, tak to není zdravý na záda. Do noťase se musí koukat zblízka. Televize je dál a víc nahoře. Na záda a oči je to lepší.

pb®
Existuje kabel k propojení notebooku a TV.
hodnocení

To by bylo dobrý. Děkuju za radu.

hodnocení

0x
Já se těším na Chalupáře s naprosto úžasným duem Sovák - Kemr.

hodnocení

Děkuji za odpovědi.

coco

Obcas me bavi soudkyne Barbara, serial Cizinka a z nasich serialu "Kure" diky hercum (Babcakova a spol.to tahne). Jinak vsechno vetsinou opakovane, skoda Cibulky (onemocnel?) jo a jeste ujdou nektere souteze (Česko a Znamy hlas). Chtelo by to nejaky napinavy serial s oblibenym hercem a vic kanadskych krimi - ty byvaji nejlepsi. Momentalne v TV nic moc a leto bude okurkova sezona *jasne*

doplněno 05.06.16 18:56:

Nevite nekdo, co je s tim hosanem Alesem Cibulkou? Nejak dlouho chybi *ee*

hodnocení

Dávají na dvojce Hru v sobotu večer. To je docela dobrý seriál. Sice je to zas špionážní, ale na hl. herce se dobře dívá a je šikovný, neokoukaný. Anglický je to film. Na Barrandově dávají dobré krimi od osmi v neděli a kanadské.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, těším se, že ČT24 snad bude fungovat i v létě. Vysílá stále, je v originále, dabing či titulky jen minimálně, reklama žádná a nepřerušují snad žádný pořad. A pokud přeruší, tak zas něčím aktuálním. Jsem rád informován - a připraven. Zdravím!

hodnocení

Zdravím. Na Čt 24 taky koukám často. Na spaní nebo uspání je to dobrý;). Ale někdy mě to naopak probudí.

hancule*
hodnocení

0x

Na televizi se nedívám skoro vůbec...vše je na internetu - zprávy...jen někdy na Václava Moravce=pořad s hosty politiky...někdy v noci/jsem sova/ na 2.program... Pokud je sport - tenis,hokej,krasobruslení,tance...V letě se asi nekouká na TV moc lidí,vždyť je tolik možností užívat kolo,plavání,turistika...*slunce*

lidus*
hodnocení

0x

V létě? Božinku, to nemám na TV vůbec čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]