Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozjet projekt na YouTube?

Od: pavel95* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, napadl mě takový projekt na YouTube. Lidé by vymysleli a poslali mi nějakou výzvu, kterou bych splnil a natočil. Mohlo by to být cokoliv, samozřejmě v rámci možností. Myslíte si, že je to dobrý nápad?

Taky by mě hlavně zajímalo, jak takový projekt rozjet. Máte nějaké tipy, nápady? Děkuji předem za všechny příspěvky :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Bezva nápad, být užitečný a za odměnu se při práci jenom natočit. Ale budeš to stíhat? Protože těch výzev asi bude hodně. Umýt okna, zrýt zahradu, postavit garáž ... *nevi*

hodnocení

0x
Tento projekt také schvaluji. Mohl byste být nápomocny hlavně důchodcům, kteří by vám jistě vymysleli spoustu výzev.

hodnocení

0x

Tak já bych měl hned jednu výzvu. Přijeď mě naštípat dřevo na zimu.To potřebuju splnit. Jestli si to budeš natáčet a nebo ne, to mě je naprosto šumák.

Super nápad, bezva.*palec**palec*

maara*
hodnocení

0x

No nápad to moc převratný není .. ovšem pokud to bude opravdu kvalitně a hezky natočeno a zpracováno, tak by to mohlo mít úspěch, musíš brát výzvy, které jsou ale nějak zajimavé a lidi přinutí se dívat .. jinak řečeno výzva "projdi se po ulici" když ji splníš nikoho nezaujme .. výzva "zkus unést prezidenta" .. už ti zaručí značnou část zájmu. Podobný seriál se vysílá na Prima Comedy "Pan Kritik" (americký TV seriál, samozřejmě Fake).

Začít můžeš tak, že si pro začátek vytvoříš profil a pár výzev udělat na oko, tedy sám je vymyslíš ale prezentuješ je tak že je vymyslel někdo kdo pořad sleduje, pokud to budou zajímavé věci tak se to chytne.

Tady právě narážíme na to - aby to zaujalo musí to být něco velkého - najít něco takového a zároveń se nedostat do problémů je složité.

hodnocení

Díky vám za odpovědi, zvláště uživateli maara. Vlastně jsem to myslel tak, že ty výzvy by byly spíš zajímavé a na pohled spíše zábavné, než že bych někomu štípal dřevo, stavěl garáž apod. Ale nebráním se ničemu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]