Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradit s háčkováním

Od: mikina odpovědí: 4 změna:

Mám krajkovým vzorem háčkovaný přehoz z barevných pruhů. Potřebovala bych jej nadstavit, na horní straně mohu pokračovat, ale nevím si rady na spodní straně, kde jsem vlastné začínala práci, jak nadstavit vzorek. Můžete mi někdo poradit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

A to nejde nastavit i dole ten háčkovaný krajkový vzor? Anebo nahoře pokračovat tak dlouho, až budete mít požadovanou délku. Bez obrázku vašeho díla se špatně radí.

balzerka
hodnocení

0x

Obháčkovat se to snad dá z každé strany. Úplně stejně. Do mezer mezi krátké nebo dlouhé sloupky, nebo přímo do nich, podle toho, jak jste jela celý přehoz..

mikina
hodnocení

Já mám ty pruhy stejné, takže nemohu pokračovat, to by mě na druhé straně chyběly.

Když bude háčkovat krajková vzor naspodu, tak ho bude mít opačně.

iz*

Pak už mne napadá jen uháčkovat samostatný pruh

a dole jej přiháčkovat nebo přišít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]