Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se nazývá místo v řecku?

Od: kyticka* odpovědí: 4 změna:

Určitě někdo ví ,název tohoto krásného areálu /vypadlo mi to z paměti/ v Řecku . na Krétě. Jeli jsem na celodenní výlet Festos- - - až Matala . Při příjezdu k areálu/měl by tam být dětský domov a domov pro přestárlé/.,hned u parkoviště nás přivítalo pohoštění a zpěv s kytarou domorodce který provozoval toto občerstvení. Areál byl nádherný samé květiny a rozkvetlé stromy. Jistě se najde někdo, kdo jej také navštívil a sdělí mi název . Moc děkuji Hanka

Jak se nazývá místo v řecku?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

0x

Poptám se lidí jinde na diskuzi o Řecku, jestli by tam někdo neporadil, ale v případě, že byste neobdržela zde odpověď, zkuste to v diskuzi o Krétě zde

recko.name/...

kyticka*
hodnocení

Tak děkuji už jsme to s dcerou našly. Je klášter KALIVIANIS. Je to tam překrásné -podívejte se na to. Prošly jsme to tenkrát celé a byl to překrásný zážitek .Děkuji za radu. Hanka

papene*

*klik*Našla jsem toto, je to ono? fototravel.info/...

kyticka*
hodnocení

Jasně je to ono já už to také před chvílí našla díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]