Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názor na kšiltovky s rovným kšiltem

Od: marek91* odpovědí: 11 změna:

Zdravím,

měl bych dotaz, spíše především na holky (slečny, dámy,...) - co si myslíte o rovných kšiltech u kluků? Líbí se vám nebo ne? :)

Děkuji za odpovědi

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

sice jsem kluk, ale odpovím jak někdo nosí rovný kšilt nebo kalhoty z rozkrokem u kolem tak mi připadá jako cyp, ale je to jen můj názor asi jsem staromodní*smich*

martinaa*
hodnocení

0x

Takový ty, co se nosí na bok? To je příšernost...

hodnocení

0x

vzdy jak vidim takove cypy ala klobasy tak se moc smeji a je mi lito , ze byla zrusena vojna , protoze toto nejsou muzi , ale cypy!

mathers322*
hodnocení

0x

V česku nosí rovné kšilty vypatlané buzny *smich*

matejjj
hodnocení

A například v Americe je to snad jiné? *smich**placni*

ladaadal*
hodnocení

0x

Co tady všichni blbnete? Je to prostě módní trend mezi mladými? Když jsme my nosili narvaný džíny a rozřezaný trička, tak nás taky měli za debily, kdo nosil patku byl automaticky buzerant a kdo měl dlouhý vlasy, musel brát hašiš nebo heroin a když si je osříhal do hola, tak byl vyvrhel společnosti. Bože to si už nevzpomínáte? To jste opravdu tak stejní jako generace o třídu starší. Já si tenkrát řekl, že nikdy nebudu svým dětem vymlouvat účes, strojení a podobné věci, za který se za komunistů vyhazovalo ze škol apodobně. A dodržel jsem to. I když mi to přijde, hnusný, ujetý, úchylný nebo debilní, prostě je to jejich styl a nezbývá než ho tolerovat. Neexistuje špatný vkus, existuje pouze jiný vkus - to platí u všeho.

mathers322*
hodnocení

0x

Ne s něma je to fakt jiné :D

ducati996*
hodnocení

0x

Mě jako holce se to nelíbí,ale je to opravdu věc vkusu. Znám holky co se jim to líbí a vyloženě si tyto typy kluků vyhledávají. Za mě - NE! :)

mathers322*

Já sám takové kšiltovky nosím, a znám dost takových co je nosí ale oni ani neví proč!

bubble*
hodnocení

0x

Mně se líbí, ale neměl by to bej žádnej kýč od ťamanů a měl by mít k tomu člověk i oblečení stejnýho stylu, aby se to hodilo. V dnešní době mi to přijde už jako úplně normální oblečení. Když jsem byla mladší tak jsme se s kamarádkou taky zaměřovaly na tyhle hoperky :) Teď už mi to je jedno, ale tenhle styl se mi pořád líbí.

mandarinka*
hodnocení

0x

každý mame svoj štýl ked som bola mladisa tiez som ich nosila teraz ich nosi moj mladsi brat teraz ma 22 rokov šiltovky tohoto typu ako new era mixton atd. su fajnpatri to k štýlu a každy mame iny štýl obliekania ked sa ti to paci nos to nevsimaj si ostatnych

Názor na kšiltovky s rovným kšiltem
Názor na kšiltovky s rovným kšiltem #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]