Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ořez obrázku

Od: denny276® odpovědí: 8 změna:

Zdravím všechny :) Prosím prosím, jsem na grafiku úplně levá a potřebovala bych oříznout obrázek od pozadí... Zvládl by to někdo, a hlavně jestli by se do toho někomu chtělo :D Pokud by jste někdo našel stejný obrázek v odpovídající kvalitě v png. již po ořezu, tím líp, ale já žádný dostatečně velký nenašla a nebo ještě v lepší kvalitě... Já vím, že jsem neskutečně drzá, ale fakt se jen ptám :D Děkuji :)

Ořez obrázku

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

0x

oprav si ho normálně v malování a nepovídej že to nezvládneš.

V malování máš kapátko, kterým se dá natáhnout nastavit retušovací barva do tužky.

Ořez obrázku #2

Retušovací barva? A do tužky? Jako, že by to pozadí měla celé přemalovat tužkou?

Nebo myslíte vylít kyblíkem? To zase narazí na to, že barva pozadí není jen jedna. Jsou min. 2 ale asi spíš víc.

hodnocení

Taky jsem to přesně nepochopila... a v malování mi nikdy nepřišel výsledek dost efektivní, příjde mi lepší, to dělat v jiném programu. No, nějak se s tím poperu:)

zelenydabel*

program malování je základní program xxxx let starý, který není určeny na velké úpravy. Nejlépe použij Photoshop. Pokud nemáš, stáhni si zkušební verzi na 30 dnů...jsou tam základy které pro tu úpravu potřebuješ.

zelenydabel*

zelenydabel*
hodnocení

0x

Tady formát PNG:

ih0.redbubble.net/...

A tady v černé:

images.fineartamerica.com/...

tady pak co našel strejda google:

google.cz/...

hodnocení

Jo jo jo, děkuji, také jsem tyhle našla, prolezla jsem celej google, a nemají dostatečné rozlišení, pokud jsou ve správné barvě :D

zelenydabel*

těpni to do photoshopu a uprav rozlišení. Máš ho?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]