Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy dojde balík?

Od: momak03* odpovědí: 6 změna:
Kdy dojde balík do ruky když je to pres 255Km? Když jsem ho poslal dnes?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Balík do ruky by měl být doručen na druhý den od podání. Máte číslo balíku a můžete sledovat jeho cestu za příjemcem...

dafina*
hodnocení

0x

Tak jestli českou poštou,tak to vidím na týden...zkušenost.

joudic*
hodnocení

0x

vetsinou tyden, hodne zavisi na konecnem rozvozovem depu, nekde je to ok, jinde bohuzel... ted jsem po delsi dobe zase ustoupil a musel zvolit z donuceni balik do ruky (podano ve stredu, doruceno v utery).. i obycejny balik objednany o 2 dny pozdeji prisel driv :) Ale to je ma praxe tady stredocesky kraj, jinak oficialni doruceni je druhy den :)

hodnocení

0x

Předloni, ještě k tomu hned po vánočních svátcích, balík do ruky ze Šumavy do Krkonoš necelých 24 hodin. Poslán dopoledne, doručen druhý den ráno.

marek03
hodnocení

0x

Bývalo to, že když podáte do 15:00, na některých pobočkách až do 17:00, tak to dojde následující pracovní den. Když to podáte pozdě večer, tak ještě plus 1 další den. Jestli to tak je stále nevím, ale mám pocit, že jo. A je úplně jedno kolik to je km, jestli to posíláte v rámci jednoho města nebo z Aše do Ostravy. Stejná dodací lhůta.

andri*
hodnocení

0x
Dojde následující den od podani.
Ovsem muze se stat jako nam predloni ze balik zaplaceny jako expres do ruky zůstal stat nekde na trati a dorucoval se k nam 4 dny.Za to ale pošta nemohla. To byla ta celorepublikova ledovka ze nejezdily ani vlaky v urcitych místech trati.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]