Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemohu najít řadu přečtených otázek?

Od: sanyo* odpovědí: 7 změna:

Asi neznám důvody, proč tomu tak je, nebo může být..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trnca*
hodnocení

0x

Nevím, jestli jsem správně pochopila dotaz. Pokud hledáte otázky, které jste zde přečetl/a v dané rubrice, pak je možné, že je jiné (aktuálnější) odsunuly na zadnější pozice. Nejrychleji je najdete ve svém počítači - záložka "historie", kde se Vám ukládá vše, co rozkliknete...

sanyo*
hodnocení

Sice z vaší odpovědi nejsem moudrý, ale přesto děkuji. Po asi 45 minutách, tam už zase ty otázky normálně jsou, tak nevím, co se to dělo..., byly tam otázky staré na prvních 5 řádcích od 52 vteřin do 3 dnů, u mne asi chyba nebyla, i když jsem to celé restartoval..

doplněno 29.05.16 19:25:

no právě, to jsem tedy něco asi zaspal, něco se tady muselo změnit a já nevím, kdy a co jsem prošvihnul, otázky podle mne sa řadily několik let, tak jak přišly podle času nové reakce, resp. odpovědi..., jakýsi chaos pozoruji již několik dnů, podstata věci mi však uniká... Napověděl jsem trochu? , díky..

pt®

"sanyo", já klikám na oranžové horní liště na ikonku "Moje Poradte.cz" pak je slopek a hned první vyberu "moje stránka" a pak na "moje otázky" a už máte výběr otázek, tam kde jste odpověděl, které jste neviděl a nebo jen ty Vaše...

sanyo*
hodnocení

pt a prosím, kdy se celý systém změnil , kde se o tom píše, díky?

trnca*

OK je to jednoduché. Otázky se zobrazují podle toho, jaký je o ně zájem.. jak se na ně odpovídá. První místo má vždycky ta s nejnovější odpovědí.

Já se někdy k počítači nedostanu třeba dva dny a když mě pak zajímá historie otázky, najedu si v počítači na záložku "historie" a zvolím kolk dnů zpět ji chci zobrazit (1, 2, celý týden, celý měsíc,...) a otázku, kterou jsem si rozklikla si dohledám. U mě je to složité, protože když mám volno (jako dnes) navštívím mnoho stránek:-D

Jinak - pokud odpovídáte na dotaz je dobré zaškrtnout si políčko - upozornit na odpověď e-mailem.. já to dělám. Hledání je pak snažší.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Od 50 vteřin do 3 dnů? Na první straně? Co jsi měl nastaveno k zobrazení? Občas si taky přepnu a pak se divím.

Nemohu najít řadu přečtených otázek?
sanyo*
hodnocení

No, budu muset asi připustit, že jsem teda amatér jako fííík, toho jsem si nevšiml, ale musím připustit, že to tak mohlo být - tedy všem případné sorry.., jdu se na to podívat.., díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]