Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elixír Arthrelix

Od: evablechova odpovědí: 2 změna:

Prosím zda má někdo zkušenosti s použitím elixíru Arthrelix (hlemýždí proteiony) - stop artroze? Čeká mne složitá operace kolene (endoprotéza), které bych se ráda vyhnula. Děkuji za odpověď. Eva

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Evo, žádné elixíry, žádné potravinové doplňky nefungují. Představte si, když vaříte, jak vypadá kuřecí stehno v kloubu. Jak je na každé hlavici kloubu a protikusu, hladká chrupavka, po které protikus hladce klouže. Při artroze ta chrupavka buď chybí nebo je poškozená, jakoby odrbaná, odratá, chlupatá. Myslíte, že cokoliv sebelepšího, co projde kyselým prostředím žaludku, zapříčiní růst právě téhlechrupavky? Ani omylem! *plac*Já sama mám fugl novou kýčel. Někde v archivu je k dohledání povídání babyjagy®, která měla stejný problém, jako vy, s kolenem. A pak povídání, jestli si má koupit hole na chůzi, pak oznámení, že je po operaci a jede do lázní. Teď by se, každým dnem měla vracet a určitě se ozve. Pohledám to, je tam všechno, co vás zajímá.

doplněno 29.05.16 16:25:

poradte.cz/...

doplněno 29.05.16 16:26:

poradte.cz/...

iz*
hodnocení

0x

Souhlasím s první odpovědí,

žádné elixíry ani "kloubní výživy" nefungují,

byly by to jen vyhozené peníze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]