Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakého máte psa?

Od: babkazov® odpovědí: 35 změna:

Jakého máte psa? Jaká je to rasa? Jak je starý? Jaký je? Je v bytě nebo na zahradě? *hej*Dejte fotku, prosííím.

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zdědil jsem dlouhosrstýho jezevčíka. Už to je dědeček, na podzim mu bude 15.

radelux*
hodnocení

0x

Mojí rodiče mají 3 psy, všichni 3 jsou stejné rasy, Pekingský palácový psík "pekinéz".

Jsou to takoví mazlíčci, ale zdechlí :) Samozřejmě taky záleží na povaze toho psíka, třeba 2 z nich jsou akční až moc a třetí je zase takový spáč.

Je to dobré do postele, je to něco jako plyšák a když jsou ve větším počtu, v našem případě ve třech, tak je to paráda je sledovat.. Ale máme dva kluky a ti se občas poperou a u této rasy se bohužel často stává, že po větší šarvátce jim mohou vyskočit oči z důlku, né úplně, ale oko jim tak do poloviny vyleze, jednomu našemu se to už bohužel stalo, naštěstí máme u nás šikovného Zvěrolékaře, který ho operoval a musím říct, že zázrakem oko zachránil :)

hodnocení

0x

Miláčka mazlíka a neposluchu - boloňáčka

Jakého máte psa?

hodnocení

Moje jorkinka Dorotka, 11 let.

Jakého máte psa? #2

Káťa - skoro čistokrevný border teriér z plzeňského útulku, 8 let.

Jakého máte psa? #3

hodnocení

0x

já mám fenku, venkovskou směs, připomíná zlatého retrievera - je to 3-letá pohodová holka s báječnou povahou... měla by bydlet na zahradě, ale je tam spokojená jenom, když jsem tam taky - jinak je nalepená na dveřích a nebo si ukradne aspoň botu, aby měla připomínku svého člověka... takže, když tam s ní být nemůžu, nedá mi to a pustím ji aspoň do předsíně - tam se spokojeně rozvalí do svého křesílka a skleněnými dveřmi sleduje, co se děje uvnitř - hlavně, že není sama...

Jakého máte psa? #4

Mindo,tak to je velká fešanda,přesně takového kamaráda bych si taky přála*srdce*

jenže takoví mazlíci se nedají jen tak koupit, ty si vás musí prostě najít...

děkujeme... jj, je to tak... :)

72mona3*
hodnocení

0x
Malého. Tibetský španěl. 3 roky 1 měsíc 3 dny. Typický tibeťák, co si všechny povely musí promyslet a miluje lidi. V bytě. M.
Jakého máte psa? #5
Jakého máte psa? #6

vanilka81*
hodnocení

0x

Pěkný večer,

Náš pes se jmenuje Kim (celé jméno z papírů Hackberry Kim), je to yorkshire terier, je mu 7 let. Zásadně je doma v posteli, na gauči, v křesle - jen na těch nejlepších místech :) A jaký je? Je to mazel, když náhodou zapomeneme podrbat, tak se prostě vnutí a rozplácne na záda a čeká, až ho podrbeme na břiše. Taky je to zloděj. Krade jídlo, které někde necháme odložené. Někdy si troufne na 4letého syna a sebere mu, co má v ruce. To ale dělá až poslední rok - asi trochu protože ho syn občas trápí. Dále je to úspěšný zdrhač, umí přelézt plot a v některých místech i podlézt :) A obrovský bojovník - před 3 roky zázračně přežil napadení dobrmanem, kdy mu operující lékař nedával moc nadějí (chybí mu několik žeber, měl utržená játra a kdoví co ještě). Zajímavé je, že měl dlouho sytě černou barvu, až když jsem byla těhotná, tak zešedivěl.

Jakého máte psa? #7

Máme dva. Malá čubina je nalezenec, pouliční směs, stáří cca 8 let, už gaučák a 3 letý NO stále venku.

Jakého máte psa? #8

hodnocení

Děkuji :) To je ale krásné koukání a čtení! ;) Psí prosba: kklety.cz/...

psí prosba - velká pravda... *srdce*

ivik*
hodnocení

0x

Dcera si vzala před 5 lety pejska z útulku, je to miláček a velmi hodný pejsek :)Přimlouvala bych se , kdo může, aby těmto psům pomohl...

hodnocení

0x

Rory, něco přes rok, voříškovský původ nezapře, i když prý připomíná šiperku. Dosavadní životopis: ke snězení u cikánů, útulek, neřízená střela u mě doma, začíná poslouchat, král domu...

Jakého máte psa? #9

honzmalatny*
hodnocení

0x

Labrador, 2009, Terezka

Retrívr, 2015, Barunka

Obě celoročně venku. Terka od mala klidná, Barča zahradník. Co může vyhrabe...

Jakého máte psa? #10

jabraka*
hodnocení

0x

Když jsou naše obě holky na dvorku,tak nám ani listonoš dopis nedoručí.

JABRAKA

Jakého máte psa? #11
Jakého máte psa? #12
dam®

Jabrako, no jasně, protože pošťák má zvonit 2x. Jsou super!

hodnocení

0x

Všichni kdo mají psa si myslí, že ten jejich je nejlepší. A všichni mají pravdu.

Jeden syn má už 3 roky tuhle princeznu, maličkou stařenku z útulku. Když si ji bral, měla asi 10 let. Poslední dobou je už hodně špatná - v bříšku má nádory a poslední týden jí ochrnuje přední nožička. Je to asi šestikilový drobek.

doplněno 29.05.16 10:18:

A druhý syn má tohoto krasavce, je to trochu pojašený pes, ale ohromný miláček. Miluju oba. Vlastně všechny čtyři :)

doplněno 21.11.16 21:02:

Tak malá Trixinka už je u Duhového mostu a my s manželem jsme se odhodlali a vzali jsme si tuto tříletou krasavičku. A je to s ní tedy jízda.

Jakého máte psa? #13
Jakého máte psa? #14
Jakého máte psa? #15
tomas11*

Bohužel v šestnácti a půl nás opustil .

doplněno 29.05.16 10:20:

pouliční směska

Jakého máte psa? #16

trnca*
hodnocení

0x

Teď už žádného. Před rokem odešla Luc. Bylo jí už 15 a měla už slabé srdíčko. Jiného pejska zatím nechci proto, že musím jezdit do práce a nemohla bych se mu dost věnovat.

Luc jsem měla skoro 10 let (chtěli ji dát do útulku) a byly jsme na sebe zvyklé. Tenkrát jsem ještě nebyla doma sama a tak jsme se v péči o ni střídali. Později jsem se přestěhovala na venkov a nějaký čas byla (jako důchodkyně) jen doma a tak si Lucinka zvykla v novém domečku, kde měla i celkem velkou zahradu. Myslím, že byla šťastná i když jsem ji pak musela opouštět kvůli práci. Večer mě můj malý "vrtichvost" čekal. Volno jsme si vždycky užívaly na výletech. Měla ráda i moji kočkopartu a na zahradě spolu dováděli. Často jsem se dívala jak na ni kočičáci číhají někde za keřem, pak na ni vyskočí a ona je se štěkotem "zažene" na strom...Za pár minut se vše opakovalo. Pořád mi chybí.

Jakého máte psa? #17

hodnocení

Děkuji, děkuji, děkuji :) *pusa**palec*

jh®
hodnocení

0x

Brabantička, jmenuje se Funny, letos jí bylo 10 let, žije s námi v bytě a pořád vypadá jak plyšák. Je mazlivá, na mě závislá, ale když nejsem doma, vezme zavděk kýmkoli. :-D Sama vydrží bez problémů, neplechu nedělá, nikdy nic nezničila a ani se nepokusila, je vzorná. Povahou byla velice temperamentní, až hyperaktivní, lety se zklidnila. Vzorně si nás hlídá, ale moc neštěká, vlastně to ani pořádně neumí. :-D

doplněno 29.05.16 17:02:

A musím pochválit všechny mazlíky, super! *palec*

Jakého máte psa? #18
hodnocení

Kamarádčina štěňátka brabantíků. ;)

Jakého máte psa? #19

ovczaak*
hodnocení

0x

původem ostravak,matka pudl,otec neznámý...

Jakého máte psa? #20

isteron
hodnocení

0x

Bol to špic biely, najlepší na svete.

Jakého máte psa? #21

blanka33*
hodnocení

0x
My máme fenečku Biewer yorkshire terrier :) Narodila se na konci června, je jí rok a půl :)... Je opravdu hodná, mazlivá, přátelská k dětem.. Ale samozřejmě nás ráda hlídá, takže třeba v autě když jedene a ona uvidí nějakého psa, tak začne štěkat :)..Je to náš hlídač :).. A je s námi doma :) :)..
jofa*

U mých rodičů jsem pochovával už třetího pejska a víc to nechci zažít. Proto jsem se před pár roky rozhodl o definitivního jezevčíka, který sice zestárne, ale nikdy neumře.

Jakého máte psa? #22

hodnocení

To jsem moc ráda, že jste oživili tuhle otázku. Je to krásné čtení a koukání, plné lásky. :)

doplněno 21.11.16 16:14:

Blani, jojo, dejte fotku!

doplněno 21.11.16 16:34:

Blanko, teď jsem se, při pohledu na vaši nááádhernou psinečku, tak zasmála, že se Dorka přišla podívat, co se děje. Krása! *palec*

blanka33*

Pokud budete chtít, tak taky pošlu fotku ;););)... A mimochodem o tomhle se dobře mluví, že :-D *pivo*?

doplněno 21.11.16 16:23:

Tak tady ji máte, v celé své kráse :-D

doplněno 21.11.16 16:31:

A jinak s tím falešným březím jí to už skončilo *uf*... Sice si je furt bere a někdy je nosí, ale už né tolik, dokonce do nich i kouše a dokonce jim utrhla ocásek *smich*... K Vánocům jsem ji už koupila pár hraček nepískacích a jinak jsem ji už všechny pískací hračky sebrala ;) I tu kachničku co má na té fotce *plac* :)...

Jakého máte psa? #23
blanka33*

babkazov *smich**smich**smich*... Vaše Dorka je také moooooc překrásná *pusa*...

elles
hodnocení

0x

my máme labradorku, nikdy jsme nedopřáli ji mít štěnata, ted už je moc stará, ale byla to asi chyba. Náš pes je totiž hrozně emotivní a vnímavý a asi si podvedomě přála mít svá štěnata. Ale už nám udělala 3x na jaře tuto příhodu: Bydlíme u lesa a u pole, ona volně běhá a neuteče, ale dívám se na ni z okna a něco má v tlamě, řvu na ni, fuj, nech ty myši. Pak projde otevřenou brankou asi pětkrát, ale už se schovová abych na ni neviděla. A hádejte co na druhý den najdu v boudě , dotáhnutá čerstvě narozená polní králíčata. Takže zase jsme je vrátili do pole, pravděpodobně zdechla, těžko je matka našla. Hnizdo nám náš pes neukáže.

ria*
hodnocení

0x

Kevísek, 6-ti letý čoko labrador, vyhrál by soutěž v lenosti - klidně si uprostřed procházky sedne a trucuje, že už dál nepůjde, samozřejmě má svou vlastní postýlku - vlastně svůj vlastní pokoj.. :D. Je to ale největší dobračisko, momentálně trpí syndromem druhého dítěte, žárlí na mou malinkou neteř, když příjdou na návštěvu, pošťuchuje, předvádí se a pak opět trucuje :)..

Jakého máte psa? #24

hodnocení

0x

Americký pitbull, 2,5 roku, zachráněn před injekcí. Narodil se jako zapomenuté. páté štěně. po třech! dnech. Slabý, vyčerpaný ale bojovník s duší anděla. Má na zahradě zateplený kotec, ještě v něm nespal ani jednou :-D

Jakého máte psa? #25

jezevec*
hodnocení

0x

8 let a rasa je snad jasná, ne?!

Jakého máte psa? #26

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]