Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje tapeta

Od: hauu* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
moje mamka si všimla mojí tapety na mobilu, která je trochu nevhodná(pokud server nezablokuje, tak viz. obrázek) a nevím, co si o mě bude myslet. Ale stáhnout jí nechci. Nebo neznáte nějakou aplikaci, co zajistí např. aby byla tapeta jiná při odemykání než když mobil odemknu?
Děkuji za všechny odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

hauu, koleduješ si o malér. Nejen od mamky, která má pravdu. Nahota není to, co by měly děti vystavovat. *bum*

hauu*
hodnocení

ale já tu tapetu nevystavuju, nevim jak na to přišla
fiser22*

Názor na to stejně nezmění .) Jinak záleží co je to za systém, u Androidu to většinou jde v nastavení motivů, jak je to např. u iOS nevim

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, neměl jste si maminku fotit . A jinak - jste mužský a líbí se Vám nahé ženy. Mamka bude v pohodě - myslím, že tapeta s nahým mužem by ji rozhodila více, ale na toto je připravená. A tu tapetu si nechte - je to hezké děvče. Zdravím!

pohanka*
hodnocení

0x

Trochu starší modelka, dala bych si tam mladší, jemnou, něžnou, s tajemstvím, ne tak vyzývavou. Nejsi na starší?

ben®

Dobrý den, snad každý mladý chlapec "je na starší", protože už mají vše hotové. No, a starší muži "jsou na mladé", protože jsou čerstvé, hladké a růžové . Zdravím!

doplněno 26.05.16 18:26:

lidus - že jo? Já bych dokonce řekl, že ta modelka je civilní až stydlivá.

lidus*
hodnocení

0x

Co je na ni nevhodného? Ale našla bych i hezčí. Nedávno u mě byla kamarádka s vnukem 10 let a toho zaujala stoletá propiska kde se dvě ženy svlékaly s plavek podle toho jak se s propiskou pohlo, byla na mrtvici, co to hošík vidí a mé vnučky se tomu smějí a mají to na hraní.

hodnocení

0x

Mamka má pravdu, ta fotka není dobrá. Byla by, kdyby slečna nebo paní měla vidět ruce. Takhle se akt nefotí. Třeba takhle (staženo z Megapixel):

hauu*
hodnocení

Úplně nahé ženy nebo péčko ne, to by se asi už naštvala a mě by to asi taky nevyhovovalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]