Nejste přihlášen/a.
Jestli opravdu umíte dobře kreslit, tak nakreslete vlevo dole sebe, nejlépe ze strany..vpravo na hoře slunce a Vy máte vztažené ruce ke slunci, v dlaních srdce a v srdci obraz Vaší maminky, obraz bych nazvala třeba - až na kraj světa bych šla..
Napadlo mne to ted, když jsem četla Vaši otázku, jak nejlépe vyjádřit lásku k matce. Nikdy jsem námět, který navrhuji neviděla, ani o něm neslyšela, namalovala byste tedy originální obraz. Hodně zdaru a určitě v očích maminky uvidíte pocit štěstí, který si zasloužíte, Vy i ona.
Tak jinak: Tazatelka asi nebude akademická malířka. A já bych nikdy nepovažovala za kýč něco, co mi nakreslí moje dítě - z lásky ke mně. Dospělá tazatelka by měla pravděpodobně peníze na to, aby obrázek zakoupila. Neudělá to sice takovou radost jako namalovaný od mého děcka, ale třeba to pak nebude dámy kýč..
Fascinuje mě podcenování starší generace, že nemají vkus a žíjí na jelenech. Jinak má pravdu blešík, že obrázek od dcery potěší každou matku.
Dafina. Obrázek od dítěte potěší. To je pravda. Zrovna před týdnem jsem měla narozeniny a vnoučata to pojala ve velkém a malovala a malovala . Jasně že z jejich obrázků mám radost i když to byly "čmáranice". Ale budu Tě citovat : "Fascinuje mě podceňování starší generace, že nemají vkus a žijí na jelenech ". No a já ten Tvůj námět řadím vkusem daleko za toho jelena. P.S. mně ta větší nenamalovala jelena, ale velblouda - krásnýho
To, že jí nenapadl zrovna jelen může být opravdu jen věc náhody - jinak bych to ponechala vážně na tazatelce, která tu má radu na námět jen ode mne jak koukám. Otázku jsem nepsala já totiž. Začíná to být směšné. a přestává to být zábavné, to navážení se do mě. Já mám smysl pro humor sice, ale...100 x nic i osla umořilo. Paradoxem je, že obrazy zbožnuji a znám životopisy snad všech malířů, zvláště holandských mistrů, jestli poradím děcku, co namalovat mamince, ještě tedy nemusím být kulturní barbar. Jinak gratuluji k nadané vnučce. Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.