Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překlad čínského textu

Od: makrofag® odpovědí: 7 změna:

Zdravím vás! Prosím přeložte mi text na tričku. Odkaz na fotku je na adrese: uloz.to/...

Překlad čínského textu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tady můžeš skládat daný text : cinske-znaky.cz/...

dafina*
hodnocení

0x

Stačí oslovit vietnamce na tržnici, určitě to přeloží.

Dafino,Vietnamci nejsou Číňané.
dafina*

Je mi to známo už od ZŠ. Ale také moc dobře vím, že ty znaky umí, ta starší generace. Eventuelně poradí, kde najít čínana, když tazatel asi přece jen chce vědět co nosí za nápis, aby nebyl pak stíhaný, možné je všechno a neznalost neomlouvá..

ctenar*

Vietnamci píšou latinkou. Vnutili jim to Francouzi.

dafina*

To nevím, čím píší, ale vím, že umí velmi dobře anglicky a často i čínsky, aby se domluvili na kšeftech..Takže bych to nijak nezavrhovala, jak zjistit co je na tričku napsáno - apropo, máte snad jiné řešení?

hodnocení

Díky :) dost dobrej nápad. Zkoušel jsem si text najít na té stránce, co jste mi nabídla, ale netuším, jak v té kupě znaků vybrat zrovna tyhle. Jak jsem se díval na to, jak je navržen čínský jazyk, nechápu, jak ho může někdo ovládat. Nechápu moc ten systém a význam jednotlivých znaků, ani gramatiku... To je sakra jinej svět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]