Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Falešná objednávka

Od: hauu* odpovědí: 14 změna:
Zdravím,
objednal jsem si ze srandy pizzu po telefonu a pak mi volali, kde jsem a já řekl, že jí už nechci a řekli, že za to musím zaplatit a já nevím, jestli mě mohou chytit a zažalovat.
Omlouvám se že to dávám sem, nevím kam jí jinak dát.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

A proč tu Pizzu nezaplatíte a nesníte jí? Nechápu...

hauu*
hodnocení

protože jsem si z nich chtěl udělat srandu :D
hk

Tak samozřejmě, oni si to líbit nenechají - takže vás vypátrat nebude nic těžkého a v tom lepším případě to odnese třeba auto nebo dostanete na budku. U nás na maloměstě se spory řeší vcelku rychle a efektivně.

Tak aspoň vidíš, že dělat si prd*l když jde o peníze není moc velká sranda... Koukej to zaplatit! A aspoň máš ponaučení pro příště.

radelux*
hodnocení

0x

Tak to je špatné, velice špatné.

Pizzu ve většině případů vlastní nějaká mafie a pokud si z nich uděláte srandu, najdou si Vás a věřte mi, v tom lepším případě Vás nepoznají ani vaši vlastní rodiče, až s Vámi skončí. V tom horším případě už Vás nikdy rodiče neuvidí.

Ne, samozřejmě jsem si dělal srandu, pro příště si jí taky nedělejte, jednou z toho vyrostete, nebojte.

nikdo*
hodnocení

0x

Hodně riskujete. Nevěřil by jste, jak jednoduché je, z člověka jako vy, dostat peníze.

hauu*
hodnocení

Děkuji moc, zaplatím to a omluvím se.
dafina*

Také si myslím, příště by se Vám mohlo stát, až i z Vás si bude také někdo "vhodně" střílet, že budete chtít vtipálka zbít či dokonce zabít. A to se stalo jim a protože nejste sám, kdo si připadal vtipný, viz například i hlupáky co hlásí bomby, mají už své páky, takže to zaplatte co nejrychleji. A příště podobná legrace jen v rodině, MOŽNÁ to ocení.

jentak*
hodnocení

0x

A taky by se vám mohlo stát, že si nikde v okolí neobjednáte nic s dovozem. je velmi jednoduché, svoji negativní zkušenost s vámi sdělit ostatním prodejcům, a máte na této adrese doživotně smůlu.

danys*
hodnocení

0x
Doporucuji vyhledat psychiatra.je možné,ze trpite demencí, když vas napadne dělat takové srandy
dafina*

danysi souhlasím, normální to není.

hodnocení

0x

Řekl bych že na volání z tvého čísla tak jako tak nebudou reagovat. Příště budeš čekat marně až ji budeš chtít opravdu.
Asi jsem starší než jsem myslel, protože mi na tomhle nic vtipného nepřišlo...

dafina*

Já bych neřekla že Vy jste starý, já bych si spíše tipla, že tazatel má zastydlou pubertu.

hodnocení

0x

No, už jste si to slíznul dost. Tohle se samozřejmě nedělá. Představte si, že takových "vtipálků" by bylo ve městě třeba dvacet a víc. Co by s tím pak měl ten dodavatel dělat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]