Nejste přihlášen/a.
Jak si představíte typickou českou ženu?Tento dotaz pokládám na výzvu některých příspívatelů z otázky,Typický český muž,.
Typická česká žena... Možnost I. Pohledná, sportovní typ, kráčející ulicí v nažehleném kostýmku z kanclu rovnou na kosmetiku, solárko, kadeřník... Možnost II. Neupravená, strhaná, chvátající po osmičce strávené v práci u pásu na stojáka, rychle do školy, protože její dítě je opět v družině mezi posledními, nakoupit, uvařit, úkoly, svačiny a rychle spát, protože vstává brzy do práce... Možnost III. Lehce upravená, lehce strhaná kancelářská myš, spěchajíc též pro děti, nákup a obdoba možnosti II...Možná křivdím variantě I.
Je to brané s nadsázkou...modelová (Typická) česká žena není
I když se to asi automaticky píše, nejsou mi jasné ty nekonečné nákupy a hlavně čeho? To by musel manžel vydělávat 50000,- a i tak je to málo. Mám dvě odrostlé děti a nikdy jsme nedělali nákup do plného vozíku.
Jendo,naprosto vám rozumím..stále se mluví o tom,jak je všechno drahé a podívejte se na nákupní vozíky..někdy mám pocit,že lidi nakupují na týdny...mám ve svém okolí ženy,většina jich je neustále na nějakých dietách a skoro všechny mají nadváhu a to už velmi mladé ženy.Kolegyně je snad mistrem světa v držení všemožných diet - vydrží tak týden jíst málo/podle mě naprosto nevhodně a nezdravě/ a potom má zásuvku plnou čoko-tyčinek..přitom je na mě naštvaná,když se necpu a nemám nadváhu,má nepěkné poznámky - ,nojo,vy abyste trochu nenabrala,coo..,Pro mě je typická žena kolem až 40 let s neupravenými vlasy nebo vlasy zničenými barvením či trvalou,má značnou nadváhu,oblečená v riflích a volné haleně,špatné levné boty,takový rezignující výraz - ale je super kritická k druhým ženám.Jasně,že všechny ženy takové nejsou..ale všimněte si někdy.
Dobrý den, maminka typická Češka + tatínek typický Čech = české typické děcko a později buď typická Češka nebo typický Čech. A to celé stále dokola, jak jde čas a život. Zdravím!
10 kg nadváhy, černé elasťáky, smártfoun s peckami, cigareta, brýle s červenými obroučkami a výhružný pohled kombinující totální otrávenost a přezíravost vůči všemu a všem.
4 babka z Ocelového města: Znám to sice ve verzi čtenáře níže, ale s Maďarkou do postele naprosto souhlasím.
Mnoo...čekal jsem více potrefených...
Tak potrefených... dobře, přiznám ty černé elasťáky (tušíte vůbec člověče, jak jsou praktické - hodí se ke všemu - a pohodlné zároveň?), samozřejmě pro doma a zahradu, ale zbytek opravdu ne. Zato Vám posílám velký úsměv za babku z Ocelového města, to nemá chybu, doufám, že i babkazov byla potěšená .
Vzpomínám si,jak hodně dáááávno říkala moje babička: Němka do kuchyně, Polka do chlíva, Maďarka do postele, Francouzka na reprzentaci. Hmhm, někde se mi vytrousila Češka. Něco mi v hlavě našeptává, že služka, ale nejsem si úplně jistá. To celé, to je hodně velký blábol, že? Nic takového, jako typická česká žena, neexistuje.
Jojo, usmívám se
Všimli jste si, jak mladé ženy s obrovskými pozadími narvanými v elasťácích a bundičkou do pasu, mívají vedle sebe mužského, který má oči jen pro ni?! Oddaný, lesklý, roztoužený pohled. Všimli jste si? A kolem jde krásná, štíhlá a osamělá? Všimli jste si?
Typická česká žena je hezká, pracovitá, obětavá, milující svoji rodinu a děti nade vše víc než sebe, v době nouze se umí uskrovnit, jen aby její děti nestrádaly, umí odpouštět, dobrá kuchařka, čistotná, pořádná, šetřivá, vlastenka, žena, na kterou se můžeš spolehnout kdykoliv. To poznáte až budete dlouhou dobu v cizině a můžete srovnávat.
Možná typicky "česká žena" má takovou slovanskou postavu. Má pěknou prdelku, pěkná prsa, je dobrá kuchařka, je zvyklá chodit do práce a stíhat i rodinu, děti a je milá. Pro (zahraniční) muže je přítažlivou...
Typická česká žena mi přijde hodně submisivní, která si nechá líbit kde co, a třeba i zůstává v nefunkčním vztahu (např. když ji muž bije a ponižuje), ale zároveň se snaží vypadat navenek perfektně (hlavně tím, že má uklizeno, děti nachystané atd.). To ale soudím podle tady fóra a podobných dotazů i jinde. Ovšem podle "kvalitních" pořadů typu Výměna manželek by se zase dalo soudit, že typická žena je 100+ kg ženská, která od rána do večera na všechny křičí :D
Typická česká žena je náročná na svého partnera (pokud není single nebo rozvedená), často hldá muže podle výše jeho konta. Netvdím, že jsou takové všechny ženy, ale většina tak uvažuje. Velkou skupinu tvoří ženy rozvedené, které hledají "hodného tatínka", já tomu říkám hodného troubu, protože sami nezvládají finančně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.