Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Staré vysavače eta

Od: eta odpovědí: 4 změna:

Má někdo starý vysavač eta? Jaký je?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám vysavač "ETA - standard", někdy ze 60. let, plně funkční. Nepoužívám ho, je dost slabý a byla by ho pro běžné vysávání už škoda. Na plátěném prachovém pytlíku má nápis "Nezapomeň mě vysypat!" *smich*

Pak mám "ETA 400", koupený na novomanželskou půjčku v roce 1981. Plně funkční, akorát před časem měněná ložiska motoru. Používám na hrubší vysávání, například v dílně a autě. Pytlík má plátěný, stačí vysypat, nemusí se do něj nic kupovat.

Ještě mám "ETA 0405", zděděný po rodičích, ročník neznám (snad kolem let 90). Rovněž plně funkční, dodnes používaný v domácnosti na běžné luxování. Pytlíky jednorázové, papírové (nutno kupovat, ale stále se dají celkem běžně sehnat).

Staré vysavače eta
Staré vysavače eta #2
Staré vysavače eta #3
eta
hodnocení

prodal byste toho standarda?

hodnocení

0x

Taky jsem měl tenhle "ETA 406", koupil jsem ho s chatou. Ale ten za moc nestál, byl to takový šunt z konce 60 let. Ten už to má, chudák, za sebou. *plac*

doplněno 23.05.16 13:58:

A ještě na jeden jsem si vzpoměl - "ETA manus". Ten jsme dostali jako svatební dar v roce 1981. Celý vysavač se musel držet při luxování v ruce, k zemi vedla pevná kovová trubka. Sice relativně malé, ale značně nepraktické zařízení. Proto jsme si místo něj brzo pořídili ten ETA 400.

Staré vysavače eta #4
Staré vysavače eta #5

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Ty 400 měl v počátcích 80tých let skoro každý. I my. I sousedi. Musí jich být spousta, protože je vídávám v kleci na staré věci ve sběrném dvoře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]