Nejste přihlášen/a.
Hele, asi jste dobrý bráškové, takže pro Tebe není problém půjčit mikču svýmu bráškovi, toho si ceníml. Ale půjčený věci by se neměy bez souhlasu majitele půjčovat dál, to bych byl asi taky vytočenej! A když si něco brácha půjčí, měl by Ti to říct, aspoň, když už se nezeptá...
Jn, takhl nějak jsem to myslel, pochopil jsi mě dobře. Dobrej bráška si ode mně může půjčit i trenky. Ale nesmí mi při tom udělat bordel ve skříni a nesmí půjčený půjčovat dál. Souhlsím s Tebou a nedivím se, že Tě to nas*alo!
Si to s bráchou v klidu vysvětli, jestli je rozumnej, tak Tvoje věci už půjčovat jinejm nebude. A jestli není rozumnej, tak mu dej trošku přes tlamu a zakaž mu přístup do Tvojí skříně...
Všechno je o domluvě...
Jn, myslim, že to chápu a že si rozumíme. Přecejen jsou to TVOJE věci, který sis TY pořídil, tak by mělo být jen na TVÝM rozhodnutí, komu je půjčíš nebo nepůjčíš. Bráška může být výjimka, ten si možná může půjčit automaticky, ale PRO SEBE, ne pro dalšího kamaráda nebo kamarády kamarádů... Taky mám rád své "brášky" ale nejsem žádná charita pro jejich kámoše...
Hele, zase to kámo asi nemusíš moc "hrotit", stačí když si s bráchou na chvilku sedneš a upřesníte si "podmínky hry", nebo ho pust k compu a nech ho, aby si tohle přečetl. Určitě z týhle debaty pochopí, co Ti vadí a o co Ti jde.
Protože, si myslím, Tě trošku těší že si bráška půjčuje TVOJE mikči, asi takový sám nemá a ty TVOJE jsou prostě lepší, co?
Ta Tvoje mikča je lepší PRÁVĚ proto, že je Tvoje a ne jeho, to jsi nepochopil TY!
Ale každopádně by ji bez Tvýho souhlasu neměl půjčovat někomu jinému!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.