Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hadry ve skříni

Od: skejtr odpovědí: 25 změna:
naštvalo by vas,kdyby se váš bracha hrabal ve vašich hadrech?

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

0x
Pokud by se zeptal a nic nerozhazel tak ne. Ikdyby se nezeptal a nějak mu to pomohlo tak taky ne ale já mám svý bráchy rád...
skejtr
hodnocení

brášin je v klidu,sháněl nejaky triko a mikinu do školy
michaltopic*

Tak co tu řešíš?

skejtr

co?...měl jsem je rozházaný*bum*

skejtr
hodnocení

že jsi půjčil moje hadry no dobře,ale že pujčil jednu mikinu kámošovi v který chodím to mě fakt naštvalo...a já ji hledal jak blbec
hop®

Hele, asi jste dobrý bráškové, takže pro Tebe není problém půjčit mikču svýmu bráškovi, toho si ceníml. Ale půjčený věci by se neměy bez souhlasu majitele půjčovat dál, to bych byl asi taky vytočenej! A když si něco brácha půjčí, měl by Ti to říct, aspoň, když už se nezeptá...

skejtr
hodnocení

ok vpoho,když si chce pujčit mikču at si ji klidně pujčí,ale řekne mi o tom aspon a nepujčuje ještě další mikiny kamošům
hop®

Jn, takhl nějak jsem to myslel, pochopil jsi mě dobře. Dobrej bráška si ode mně může půjčit i trenky. Ale nesmí mi při tom udělat bordel ve skříni a nesmí půjčený půjčovat dál. Souhlsím s Tebou a nedivím se, že Tě to nas*alo!

Si to s bráchou v klidu vysvětli, jestli je rozumnej, tak Tvoje věci už půjčovat jinejm nebude. A jestli není rozumnej, tak mu dej trošku přes tlamu a zakaž mu přístup do Tvojí skříně...

Všechno je o domluvě...

skejtr
hodnocení

tak tak...kdyby se me zeptal ten kamoš tak bych mu ji třeba aj pujčil víš jak
hop®

Jn, myslim, že to chápu a že si rozumíme. Přecejen jsou to TVOJE věci, který sis TY pořídil, tak by mělo být jen na TVÝM rozhodnutí, komu je půjčíš nebo nepůjčíš. Bráška může být výjimka, ten si možná může půjčit automaticky, ale PRO SEBE, ne pro dalšího kamaráda nebo kamarády kamarádů... Taky mám rád své "brášky" ale nejsem žádná charita pro jejich kámoše...

skejtr
hodnocení

přesně tak!:D
skejtr
hodnocení

dnes už měl radši svoji mikinu:D
hop®

Hele, zase to kámo asi nemusíš moc "hrotit", stačí když si s bráchou na chvilku sedneš a upřesníte si "podmínky hry", nebo ho pust k compu a nech ho, aby si tohle přečetl. Určitě z týhle debaty pochopí, co Ti vadí a o co Ti jde.

Protože, si myslím, Tě trošku těší že si bráška půjčuje TVOJE mikči, asi takový sám nemá a ty TVOJE jsou prostě lepší, co? ;)

skejtr
hodnocení

ja to nehrotím kamo,jen me to vytočilo prostě,nevím v čem je lepší moje mikča než jeho jako?
skejtr
hodnocení

spíš ma malo mikin,tak si pujčuje občas moje
skejtr
hodnocení

asi to moc nepochopil
hop®

Ta Tvoje mikča je lepší PRÁVĚ proto, že je Tvoje a ne jeho, to jsi nepochopil TY! ;)

Ale každopádně by ji bez Tvýho souhlasu neměl půjčovat někomu jinému!

skejtr
jasný chápu kámo,ale ja mam svý mikče a on svý prostě
skejtr
odpoledne jsem si nachystal hadry na skejt triko,mikinu stavil se kamoš že jdem zajezdit otevřu skříň a mikina je pryč super:(

technoman*
hodnocení

0x

No mně by štvalo kdyby mi to neřek.

skejtr
však pravě neřekne nic

technoman*

Tak mu udělej to samý, snad mu to pak dojde...

skejtr
02.06.13 17:55

co?

skejtr
brašin ma totiž menší mikiny...
hop®

...tak mu je aspoň trošku vytaháš *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]