Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muži si přivlastňujou pána boha

Od: pavzapletalkova odpovědí: 28 změna:
Velice me znepokojuje, ze si muzi neustale mysli, ze buh je pan. Chtela bych jen uvect na pravou miru rceni o tom, ktere vychazi z bible, ze buh je muz. Spisovatel ktery bibli napsal, byl samozrejme sprosty muz, proto mu uniklo (mozna zamerne), ze jedina a pravoslavna krestanska vudkyne ja pani bohova, ktera nema s panem bohem opravdu nic spolecnyho. Je to jen muzska loby a prekrucovani davne minulosti, ktere jsou, ted uz, aspon doufam vsem, nad miru jasne. Takze prestanme prekrucovat skutecnosti a nazyvejme veci pravymi jmeny. Prosim neuvadejme lidi v omyl a nenechte se zmact informacemi, ktere jsou jasne uz od praveku. Dekuji za pozornost Pavlink Zapletalkova Sdruzeni feministky

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, máte pravdu a jsem rád, že to konečně někdo takto otevřeně ventiluje. Bůh není muž - je to tlustá, lesbická či bisexuální, černošská žena (a ještě i samoživitelka závislá na alkoholu). Ovšem, nemá se to raději nikde uvádět kvůli feministkám. Zdravím!

P.S. Jste fakt dobrá .

doplněno 22.05.16 09:47:

pavzapletalkova - víte, co je to diskuze? Umíte demokraticky diskutovat? A do diskuze patří i jiné názory a otázky, tak na ně konkrétně odpovídejte a nenechte se prosit.

Ještě bych doplnil,že je samozřejmě panna a v podstatě ani Ježíš není až tak úplně chlap.

hodnocení

0x

Prosím, kdo je spisovatel bible? Kdo ji napsal? Všude je vždycky uveden autor a pak název knihy. Kdo je spisovatelem knihy knih? pavzapletakova, prosím, nenechejte mě trpět neznalostí. Řekněte mi to, napiště mi to. Moc prosím. *hej*

doplněno 22.05.16 09:30:

Ahááá! Už vím! *sok* Už vím svoje. Navíc, jsem demagog! *plac*

pavzapletalkova
hodnocení

Prestan mi klact demagogicke otazky. Proste je to tak, jak jsem rekla.
jofa*

Zmáct, kláct, no to je úroveň. O obsahu dotazu ani nemluvě.

coco

Fakt super nazor, akorat by byl lepsi v rubrice vtipu, poprskala jsem si display *ua*

joudic*

obavam se, ze vas klact jen tak nikdo nebude :)

culdabulda1*
hodnocení

0x

- no, to už je fakt moc ! - ony nestačí ženské v politice? ...

doplněno 22.05.16 13:13:

- ale fór je to docela dobrej..

ohneta*
hodnocení

0x

Všichni co tu odpovídáte byste měli s paní feministkou souhlasit, nebo vám dá minusový bod :-D. Vím že mi po tom nic není, ale celkem by mě zajímalo, zda má Pavlínka chlapa, nebo jestli si už někdy vrzla :-D

majsterjoe*
hodnocení

0x
To horko těm feministickym kravam leze poslední dobou na mozek. A to ještě ani léto nezačalo

hodnocení

0x

A to jste tam opravdu v tom sdružení na takové intelektuální úrovni, jakou jste nám tady předvedla? Nebo chodíte do nějakého kroužku zhrzených a rozčilených žen. Pokud ano, vědí ty ostatní o tom, jak jste vzala iniciativu do vlastních rukou a jakým způsobem? Doufejte, že si to tady žádná z nich nepřečte, taky by Vám mohly dát jednu, nebo rovnou dvě do nosu, feministky pro to daleko nejdou. Být já v tom sdružení feministek, tak bych Vás okamžitě vyloučila, abyste spolku nedělala ostudu.

joudic*
hodnocení

0x

Ja jsem take buh a velice me znepokojuje, kdyz si ostatrni mysli, ze nejsem. Chtel bych jen uvest na pravou miru, ze jediny buh jsem ja, at uz si mysli kdo chce, co chce a naprosto odmitam, aby se ke me nejaky hnup modlil. Obejdu se. Dekuji za pozornost. Predsedajici sdruzeni bohu...

lidus*
hodnocení

0x

Celé mi to příjde jako snůška nesmyslů ale je to váš názor. Nedávno jsem viděla dokument o Maří Magdaléně a Ježíšovi, sice nevěřím všemu ale pro mě z toho vyplynulo, že Bible je blábol co se zrovna hodil církvi. Vše upravené tak aby to bylo košer pro církev a aby ta mohla co nejlépe manipulovat s věřícími. Napíši vám to co se vám líbit nebude, můj Bůh je úplně někdo jiný než ten co uvádí církev a je mi srdečně jedno jesli má nějaké pohlaví.

pavzapletalkova
hodnocení

Ale stejne mu rikas buh. Pritom je to bohová

Paní "pavzapletalková", já mám pocit, že vůbec nerozumíte tomu, co tady a v té Vaší druhé otázce lidé odpovídají. Čtu si Vaše odpovědi a žasnu. (Ale nejsem si jista, že víte co to znamená když někdo žasne, tak tedy jsem udivená.) Budete se i Vy divit, ale docela by mne zajímalo co se Vám, a těm ostatním v tom podivném spolku "feministek", honí hlavou a o co vlastně usilujete. Nechci Vám odporovat, považujete se "paní bohovou", je to sice úplně nová terminologie, ale budiž. Jenomže mi není jasné co dál. Co tím chcete dokázat? Proč cítíte potřebu nám to sdělovat? Máte snad nějaký promyšlený program k tomu, aby lidé kteří v Boha nevěří, změnili svůj postoj kvůli tomu, že prohlásíte že je Bůh ženského rodu?

Jak jste přišla na to, že muži si přivlastňují "pána Boha"? Podle Vás je to tedy paní "Božka". Dobře, klidně, ale co dál? Chystáte se dělat zázraky? Nebo změnit svět? Nebo co vlastně chcete dokazovat?

Já Vám odporovat nebudu. Vím, že určitým lidem se odporovat nemá. Takže za mne jste paní Božka a ze srdce Vám přeji abyste dosáhla vnitřního klidu.

ben®

Dobrý den, jo, tak ta Božka se Vám opravdu povedla. A jinak, Božka nebo (zdejší) Růža je myšlenkově skoro to samé . Zdravím!

jenda2*

Neříká se bohová ale že Pavla Zapletálková je bohovská ... Tak jsem četl komentáře na vás a vaše feministickofantasmagorické návrhy. Kastrace imigrantů, zákaz klení nebo čeho a jiné výplody po LSD.

joudic*
hodnocení

0x

pavzo to je neco pro vas, nejak jste v tom vasem sdruzeni zaspaly

joudic*

kdo to nezvladne normalne (je to dost mazec) tak radeji s komentarem od Jolandy *smich* je to stravitelnejsi sestrihane... no maji to devcata vymyslene dobre, lidi jsou hloupi, za duchovni ocisteni zaplatite pres 2000 a maji vyprodano na nekolik mesicu dopredu... no masakr, ted jsem videl reportaz v telce...

Joudic, do úplného konce jsem to nezvládla. *sok* Týýýýjooo! To je věc!

Ahoj Joudic. Tak já jsem to zvládla a nejen tohle, ještě jsem se koukla na další. Škoda, já tu reportáž v TV neviděla. Já nemohu uvěřit tomu, že by za tyhle naprosto bezduché a nic neříkající kecy někdo šel specielně poslouchat a ještě za to zaplatil. 2000Kč je hodně a ten člověk, který by tohle šel poslouchat, nemůže být svéprávný ale spíše retardovaný jedinec, který je umístěn v nějakém sanatoriu pro duševně choré, tudíž si nevydělává a nemá své finanční prostředky, se kterými by mohl volně nakládat.

Ty ženské jsou asi opravdu zhulené a ani to jim moc nepomohlo jak je vidět. Archanděl Urinal. To jsem se fakt zasmála. Urina je moč a Urinal je lék na močové cesty. A k tomu jejich zfetování. Je známo, že droga vlastně aktivuje mozkovou činnost a zbavuje zábran. Proto je oblíbená hlavně mezi umělci a užívali a užívají ji i skladatelé, baviči, malíři a vůbec lidé kteří se zabývají nějakým uměním, protože se jejich intelektuální výkon zmnohanásobí. Ale má úplně opačný vliv na lidi se sníženou inteligencí. A k těm patří tyto dvě osoby. U těchto lidí se totiž zmohanásobí jejich blbost a jelikož jim odpadnou ty zábrany, tedy varovné signály které v normálním stavu určitá část mozku samočinně vysílá, a ti jsou pak schopni úplně v klidu cintat takovéto nesmysly. Ta tmavovlasá, co se tam nemístně hihňá, když její zfetovaná kolegyně blábolí jak ji objímá Ježíš a ještě někdo, je učebnicovým příkladem. Ta si vůbec neuvědomuje, že její smích není na místě, ale jak je pod vlivem drogy, tak má představy a v tu chvíli viděla toho Ježíše jak objímá její sousedku a absurdita té představy přišla k smíchu i jí. Ty vesmírné koráby které mají negativní a pozitivní vlivy, tak tohle může vyplodit opravdu pouze chorý mozek. Docela by mne zajímalo co kecala předtím, protože v této ukázce už byl zaznamenám pouze konec té její "přednášky".

Myslím si, že ani o žádnou veřejnou přednášku nešlo. Ty dvě ženské se doma zhulily a prostě si to nahrály s pomocí někoho třetího a pak to daly jednoduše na Youtube a čekaly co se bude dít. A začal kolem toho kolotoč, protože se toho "materiálu" chytili ti kluci, kteří je začali parodovat a tím se to vlastně dostalo oběhu a ta videa mají docela slušný počet shlédnutí. Což je vlastně také úspěch. Ale koho, to nedokáži odhadnout, protože nevím jak tento systém funguje. Ale řekla bych, že to bude komerční úspěch těch co to parodují. Jinak to samo o sobě nemá šanci proniknout do vědomí lidí. Tak blbej národ zase nejsme.

Ale ta paní Jolanda s kartama, tak ta se mi teda hodně líbila. Na tu bych se docela ráda podívala důkladněji. Velice zajímavá osobnost a i její projev. Ta teda určitě charisma má. Ale na Barandově už asi nepůsobí. Nevíš jestli bych mohla na Youtube najít nějaké staré záznamy z jejího vysílání?

joudic*

bohuzel ta zrzava pani je smutna pravda a uz ma dost nasledovniku, byly to Strepiny na Nove nake nocni opakovani, tak mozna to maji na www stejne jako CT

Jolandy je asi plne youtube, vypada to, ze ji lidi vdecne sestrihavaji

9:10min http://novaplus.nova.cz/porad/strepiny/video/9240-strepiny-22-5-2016/

jenda2*

Tak to je vlastně ISIS v jiném kabátu. Toto by mělo být stíháno jako nerušování mravního vývoje, protože při shlédnutí ditětem mu musí být v myšlení proveden totální chaos. Asi jako akce pedofila.

jenda2*

Joudici děkuji za odkaz. Tak jsem se smál, až mi tekly slzy. Jak nasadila vážný výraz a prozradila, že je 100% inkarnovaný archanděl Uriel, tak to už jsem málem nezvládl.

Super. Lidská hloupost je nekonečná a fanatismus také.

hodnocení

0x

Jste naprosto na omylu - je přece známo, že Bůh stvořil člověka K OBRAZU SVÉMU. Dále pak je známo, že při stvoření světa stvořil postupně vše možné, až stvořil nakonec "člověka"- svůj obraz. A kdo byl poslední? Eva - z Adamova žebra. Tj. EVA je obraz Boha a Bůh je žena !

Tomu nasvědčuje i fakt, že muž neumí rodit - neumí stvořit život - ženě stačí kousek jeho sémně a může člověka v sobě stvořit.

Za maskulinistické hnutí však tvrdím, že toto je nespravedlivé a chci také rodit !

doplněno 26.05.16 13:53:

Snad většina lidí pochopila mou reakci s trochou nadsázky - stejně jako "dotaz"tazatele...

Co se týče Boha - Bůh stvořil "člověka", stvořil "ho"jako "muže a ženu"- tj. tento pár je podobný Bohu. Níže lépe popsáno citací...

Co se týče poznámky o maskulinistickém hnutí - neúspěšně se ho snažím založit už pár let - nemám dostatečnou oporu. Přitom všude se dávají podmínky o minimálním % žen (vláda, členové rady, ...) Ale o min. % mužů nikde nic nepíší...

Asi je to o medializaci... Například tohoto článku si všiml málokdo - extra.cz/... - a nikdo nevykřikuje "zakažte školství"- kdyby to byl farář, už by tu bylo 20 článků ve volné diskusi.

jmlc, :-D fajne! Fajne a pjekne! *palec*

jenda2*

Žena ovšem také neumí stvořit život sama o sobě. Je tedy na tom stejně jako muž.

Zpastěno je to dokonale. Teoreticky Eva není stvořena podle fotky Boha. To je naprostý nesmysl. Stejně tak teoreticky není Adam podobiznou Boha.

Viz gotquestions.org/...

" Řekneme-li to co nejjednodušeji, být stvořen k Božímu obrazu a podobě znamená, že jsme byli stvořeni tak, abychom odráželi či připomínali Boha. Adam nepřipomínal Boha v tom smyslu, že by byl Bůh z masa a kostí. Písmo říká, že "Bůh je duch"(Jan 4:24) a existuje tedy bez fyzického těla. Adamovo tělo bylo ale přesto zrcadlem Božího života – v tom, že byl Adam stvořen v dokonalém zdraví a neměl zemřít."

hodnocení

0x

/Spisovatel, který Bibli napsal" je nesmysl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]