Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takovou nepříjemně světle hnědou bravu vlasů a rád bych je měl tmavší. Je nějaký způsob, jak alespoň trochu vlasy ztmavit? Třeba nějaké potraviny nasadit, nějaké vynechat nebo trávit více času na sluníčku nebo tak něco, každopádně ne barvením. Jinak všichni chlapy z rodiny černé vlasy mají.
Dobrý den, jste-li hodně mladý až děcko, tak se připravte na to (těšte se), že časem (věkem) budete tmavnout (tedy, Vaše vlasy). Já jsem byl rozkošný blonďáček, potom bylo dlouhé období "poch*aná sláma" a nyní jsem brunet (ovšem, stále rozkošný) .
A ještě poradím - foťte se černobíle, protože budete vypadat ve vlasech tmavší. Zdravím!
doplněno 21.05.16 19:01:babkazov - jo, to je ze života .
Prodávají se šampony,které vlasy dokáží zesvětlit anebo ztmavit,ale jenn málo.Jinak - proč ne kadeřník - doporučuju vám ale jen jemňounce pár melírů tenounkých na protiklad k Vaší barvě - oživí,nevadí,když odrůstá a svěže to vypadá.Přítel má tenhle účes a vlasy jsou parádní.Nebarvěte se,odrůstá to,musí se to dobarvovat a vlasy si šetřete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.