Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastická operace- změna pohlaví- orgasmus

Od: mrgandy* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

tak projíždím internet a rád se na youtube koukám na různé operace, zákroky, humusy, atd... A tak mě tak napadla otázka, jak je to se změnou pohlaví a následným orgasmem? Z muže na ženu a z ženy na muže?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Co vím, tak možnost orgasmu je zachována při změně z muže na ženu. Myslím, že obráceně to také nebude problém. Pokud homosexuál má možnost dosáhnout orgasmu i análním stykem, pak si myslím, že po změně pohlaví tyhle funkce zůstávají zachovány. Neumím si představit, že by se chtěl někdo přeooperovat s vědomím, že už nikdy nebude mít orgasmus.

sebod*

hk. změna pohlaví je o něčem úplně jiném, než o tom, zda ten dotýčný bude mít po zákroku orgasmus

hk

Myslím, že se v dotaz řeší orgasmus, nic jiného.

sebod*

hk. je to volná diskuze, takže se může řešit cokoliv

pb®
Drážděním prostaty má schopnost dosáhnout orgasmu i muž heterosexuální, není to výsada homosexuálů. Homosexualita je záležitost v mozku, těla jsou stejná.
hk

To jistě ano, ale neznám heterosexuálního může, který by si do análu nechal strkat penis z důvodu svého orgasmu. Proto jsem psal o homosexuálech.

pb®
Kdo říká, že musí jít nutně o penis? Mimochodem, s kolika heterosexuálními muži jste byl v posteli?
sebod*

hk. Je vidět, že těch hetero mužů a jejich sex praktik znáte opravdu velice málo. Představte si, že pb má naprostou pravdu. Hóóódně moc hetero mužů má tyto praktiky rádo. Někteří se ale za to stydí a pouze o tom sní

dafina*
hodnocení

0x

Asi jsem prudérní, ale zdají se mi divní lidé, co se rádi dívají na takové věci a dokonce to intenzivně vyhledávají na youtube a vůbec internetu. Ráda si pokud můžu uchovávám čistý pohled na lidi, neštourám se v něčem, k čemu nemám v reálu sklony a líp se na světě žije. Ono stačí otevřít novinky.cz nebo TN a vyvalí se tolik neuvěřitelného hnusu, že ještě to vyhledávat mi přijde dost morbidní. Rada pro tazatele. Zkuste to také, jestli to ale máte v sobě hodně zažité, pak samozřejmě to udělat nemůžete.

Osobně jsem se znala s jednou českou herečkou, co změnila pohlaví a pro mě zůstala pořád týmž člověkem a nikdy jsem nebyla zvědavá na podrobnosti. Byla to její osobní věc a jeho pozdější manželku jsem přijímala zrovna tak.

strait

Ano u některých zpráv stačí přečíst jen titulek.

dafina*

Jistě i když takového člověka znám, co je mi do jeho intimních záležitostí. A když ho neznám, tak už vůbec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]