Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
dnes v 0:42 mě vzbudil kravál z jiného bytu, pravděpodobně podemnou, jak tem někdo do něčeho třískal a řval při tom. Jak bych teď měl postupovat? Zeptat se sousedů a potvrdit si to a pak jednat s městskou policií? V prosinci jsme se přistěhovali a tohle je už podruhé.
Díky
Dvakrát za 6 měsíců není to mnoho, pokud by tam bydlel trochu snědý, byl byste rád, že je to za půl roku jenom dvakrát a policie, jak kdy, jak kde, jaké důkazy a.t.d.
To teda není mnoho. Můj soused pouštěl asi 3x týdně od 1 v noci do 5 do rána hudbu strašně nahlas. Jako na pouti to hrálo. Volala jsem na něj policii. Klepání ani bouchání na jeho dveře nepomáhalo, předtím. Trvalo to asi rok. Je 3 roky klid, protože má rodinu. Když se potkáme, tváří se, jako bych já mu něco udělala.
Nechala jsem si dokonce udělat za 12 tis. protihlukovou stěnu a pak přestal. Takže jsem vyhodila peníze.
Na vašem místě bych to řešila. Aby se to nestupňovalo. Nejdříve bych zašla za ním a domluvila mu. A uvidíte, jak to bude dál. Pak až volala policii.
hk: klidni hormon chlapče
zkusit zazvonit a požádat, jestli by to mohli ztišit. jinak volat policii, pokud by to byl opravdu velký hluk. pokud neotevřou, pak to řešit na schůzi svj nebo družstva. triky s pojistkami/ jističi na chodbě vám jistě nemusím říkat
Jako důchodci mi lichotíte až moc s tím chlapcem. Názor mám ale stále stejný - vy máte názor na věc, jak uliční důvěrník. Takhle se totiž postupovalo v dobách, kdy jsem byl chlapec.
Na schůzi SVJ mi poradili akorát tu policii. Jinak to nikoho nezajímalo moc. Pokud se to neděje přímo jim, je jim to šumák. Sice mu domovní důvěrnice něco říkala, ale pomohlo to na chvíli. A to bydlí kousek ode mě. Musela to taky slyšet.
Možná by bylo dobré, aby na něj zazvonilo několik sousedů. Jeden člověk je málo. A jsou to svědkové pro policii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.