Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smoothie maker

Od: wydra® odpovědí: 4 změna:

Prosim ty, kdoz ho mají, aby stejne jako v moji ukazce je tento delimano.cz/... hodnoceny.

Mne by vyhovoval jak je maly a všechno udela. Potrebuji ho mit na lince. Ale aby se mi za chvili rozpadl za ty penize, to bych nerada. S jakym typem mate zkusenost? Cenu bych ted neřešila.

Díky za odpovědi a názory.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkušenost s tímto typem, Blendtec, model ES3, 230V, 1560W...výborný. cca 3 roky v provozu, dá se pořídit už za 10 000,-Kč

mohu s klidným svědomím doporučit

doplněno 19.05.16 09:55:

Tento je podobný http://zkraceno.cz/dayrng

doplněno 19.05.16 10:02:

A ke koupi třeba zde http://zkraceno.cz/do75e

hodnocení

Je sice krásný, ale já potřebuju takovy ten malinký co jsem vlžila link. Nemám místo , víš? Ale dík za snahu!

hodnocení

0x

Nedávno jsem koupil Nutribullet 600, což je v podstatě stejný přístroj, ale s menšími otáčkami. NB 900 má méně příslušenství, protože prý zvládne při těch otáčkách rozsekat i oříšky, semínka apod. Konstrukce je ale stejná a sice dost bytelná. Určitě se Vám to nerozsype.

whitehat*
hodnocení

0x

Já jsem dost spokojený se smoothie makerem od Kenwoodu, typ 2GO. Mám ho už přes dva roky a je to držák - ve smyslu, že zatím pořád dobře mixuje a nikde nic neteče :) Cena okolo 700 Kč mi taky přijde fajn. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že se nádoby musí hned umýt nebo nechat odmočit, jinak kousky ovoce a zeleniny ulpívají na okraji. Přehled dalších mixérů je taky na smoothierecepty.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]