Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj tlak a puls

Od: kubaa odpovědí: 4 změna:

Zdravím, je mi 19 let, jsem kluk, 91 kg, 191 cm, velmi často sportuji a mám přibližně 8-9% tuků v těle. Dnes jsem si měřil tlak a vyšlo mi 135/65, puls 57. Je to v pořádku? Ještě tak dva roky zpět jsem fakt hodně běhal a měl asi jen 80kg, ale pamatuji si, že tep jsem měl jen 110/70.

Ptám se pro jistotu jen tak, nevyznám se v top. Jinak mě nic netrápí, zdravotně jsem naprosto v pořádku.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vynikající hodnoty!

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj.

Ten tep a puls je totéž. Může být v poho i 70. Naměřený tlak je dobrý. Já mám naposled naměřeno: 134 na 74 v 56 letech. Pravda, sráženo Prestancí 10. Užívej si svýho mládí a zdraví.

hodnocení

0x

V pořádku, přiměřeně trénovaný, zdravý, mladý.
Taky bych to chtěl ..

jabraka*
hodnocení

0x

Drž se,aby ti to vydrželo.Ale pro sportovce by měly větší význam hodnoty,změřené při zatížení organizmu.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]