Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkouška zručnosti

Od: klepi® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mohl bych se zeptat někoho, jestli má zkušenosti se zkouškou zručnosti, zítra nebo pozítří jdu jakoby na pohovor do pracovní agentury, jedná se o práci v boschi, a paní mi říkala, že je nutná zkoučka zručnosti, nemohl by mi někdo prosím popsat, co po mě budou chtít.

Předem děkuji za odpověď

Václav K.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ja to mel v hyundai a musel jsem se vlezt do limitu , vzal jsem bateriovou utahovacku , musel do ni dat baterii , a do takove tabule s otvory jsem musel dat a utahnout srouby. Vse v tenkych rukavicich. Prosli vsichni.

figurek*
hodnocení

0x

Nic zvláštního.

Uchazeč o místo svařeče dostane do ruky svařovací aparát, aby ukázal co umí.

Uchazeč o místo kovoobráběče na CNC je postavený ke stroji, aby ukázal co umí.

Uchazeč o místo elektrikáře dostane do ruky dráty a schema, aby ukázal co umí.

A jestli firma vyžaduje němčinu, pak na vás někdo spustí německy.

Jak jsem napsal, nečekejte nic zvláštního.

hodnocení

Jde o to, že je to pouze brigáda, nejde o stálý pracovní poměr, o němčině nic neříkali, mám to jako brigádu mezi maturitou a vysokou, abych vydělal nějakou tu zlatku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]