Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost o smazání FB účtu druhé osoby

Od: taneta odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

dokázal by mně někdo poradit, jak nahlásit smazání účtu druhé osoby? Osoba je ve vězení a nechci, aby jí nikdo psal nic na zeď a podobně. Zkrátka aby byl tento účet pro klid smazán. Nikde jsem nenašla, kde o to můžu požádat, pouze pokud se jedná o úmrtí, ale v takovém případě nevím jak postupovat. Děkuji za postřehy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kakamila
hodnocení

0x

Pokuď jsi s osobou velmi blízká známá,určitě ti sdělí své heslo či přístup na email a potom to lze změnit.Pokuď ti toto majitel účtu nesdělí,máš smůlu...chtít můžeš cokoliv...prostě cizí účet neovlivníš(to bychom to dopracovali,aby mi někdo mazal účet...)

iz*
hodnocení

0x

Souhlasím s Kamilou, pokud zmíněná osoba neporušuje pravidla FB, jen tak účet cizí osoby smazat nemůžete. Jste-li se zmíněnou osobou v kontaktu, nechte si sdělit její přístupové údaje a nastavte jí, že na zeď může přispívat pouze ona sama (kvůli příspívání na zeď není nutné rušit účet).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]