Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deprese z nesplnění zkoušek

Od: dawid* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Potřebaval bych poradit na potřetí jsem neudělal maturitu z matematiky podruhé o bod jsem na tom doclela psychycky špatně před rodinou se snažím držet. Protože už jsem si dával naděje že už by to mohlo vyjít tak mám docela deprese. A při představě dalšího ztracenýho roku ve škole a dělat celu maturitu od začátku jsou ty deprese ještě větší. Némáte někdo nějaké zkušenosti co s tim? Popř. nějaké prášky na uklidnění. děkuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mcfight
hodnocení

0x

Můj synovec měl tutéž zkušenost...Opakoval, pochopitelně obrovské zklamání, protože se moc snažil - a taky o jediný bod. Letos udělal, no štěstím bez sebe.. Život tě prostě někdy nakopne a dá ti polknout hořké pilulky...to je prostě život. Za rok to bude už jenom úsměvná vzpomínka, tak se drž.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Vykašli se na nějaké prášky, srovnej si to v hlavě. kamarád udělal na počtvrté. Chce to klid.

dawid*
hodnocení

Minulý rok jsem si na tu matiku nevěřil a taky jsem ji asi hlavně proto nedal.Ale jinak jsem udělal všechno tak mě to zase tak nevadilo. V září jsem si řikal že musim, test mě nepřišel tak těžký ale byl jsem strašně nervní psal jsem to v jiné škole atd. ale ten bod jsem tam mohl mít kdekoliv. To mě hodně štvalo, ted jsem si věřil nepřipustil jsem si že bych to nedal i po tom testu jsem si řikal že by to mohlo vyjít ale zase o bod ne. Jenom si řikám jestli to někdy vyjde. Protože i čj jsem minulí rok udělal jen o pár bodů (na mě málo času).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]