Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postavy z Harryho Pottera

Od: potterhead odpovědí: 3 změna:

Ahojte, mám v plánu na blog napsat článek "TOP 15 postav z Harryho Pottera" a tak jsem se chtěla zeptat, kterých 15 postav máte nejraději vy? Zkuste se třeba zaměřit i na ty co jsou trochu víc v pozadí, ale to už je v celku jedno :)
Já jich mám 12, které mám doopravdy nejraději, ale číslo 15 je takové kulatější a příjemnější *smich* Tak když tak děkuju, za každé návrhy budu ráda :)*pusa*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

klera*
hodnocení

0x

Moje rozhodně nejoblíbenější postava je Brumbál, pak někde na stejný úrovni je Hermiona s Lenkou, pak Harry, Snape, Bellatrix (ale to hlavně kvůli tý herečce), Sirius, ta poloviční víla, nevim teď jak se jmenuje...Krum (opět kvůli herci), Cedric (kvůli herci)...víc asi nevymyslim.

bibionbe

tak určitě Hermione

radelux*
hodnocení

0x

Z Harryho Pottera jsou moje nejoblíbenější postavy Hágrid a Lenka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]