Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s obrazy?

Od: jethro® odpovědí: 2 změna:

Máme doma z pozůstalosti po malíři větší množství obrazů (většinou krajiny a zátiší). Jejich tržní hodnota asi nebude velká, ale rodina se jich i tak nechce zbavit prodejem. Na druhou stranu, zabírají místo.

Rád bych tady rozpoutal něco jako brainstorming na téma co s nimi? (myslím s těmi obrazy :) )

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

prababka*
hodnocení

0x

U nás 2x do roka pořádají nějaké charitativní organizace bazar, tam odneseme všechno, co doma už nechceme a ještě může sloužit. Sami si určí nějakou cenu a prodají, výdělek jde na charitu. Kam nevím, ale aspoň mám pocit, že jsem to nevyhodila a někomu to mohlo udělat radost. Zdravím !

hodnocení

0x

Menší městská muzea mívají zájem alespoň částečně mapovat činnost významných rodáků a obyvatel. Pokud měl váš příbuzný nějaké výtvarné vzdělání, třeba jen aprobaci pro výuku výtvarné výchovy, tak na muzeum rozhodně nezapomeňte. Sami si vyberou 2 - 3 díla.

Jinak si zřejmě příbuzní rozeberou po obrázku jako připomínku na dědečka a strýčka. Zbytek levně rozprodat. Já nedávno prodávala líbivé obrazy po samoukovi v bazaru. Všechno lidi koupili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]