Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hraní ranní hry na Barandově

Od: zavinac® odpovědí: 21 změna:

Sledujete někdo ty různé hry v 7hod.ráno,,jedna paní a její muž stále vyhrávají i tisíce denně.Zkoušeli jste to někdo?

Jsou děsně rychlí,,,vyhrát se dá,Schválně se koukněte ,,,,Jak na to?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

nevim o cem je rec, ale jestli ty telefonni kraviny, tak jde o to udrzet co nejvetsi pocet volajicich na lince s obycejnym operatorem... do samotneho vysilani se nedostane skoro nikdo. Jinak bych se vubec nedivil, kdyby ti vyhravajici ve vysilani byli take operatori (zaplaceni), jde hlavne o provolane minuty ne o vyhry.

hodnocení

ale pokud jsou ty lehké odpovědi,tak ne..Pokud čekají delší dobu tak si to pak počitač vybere.No je to stejně zlodějna,,

hodnocení

0x

Hru neznám, ale píšete "jedna paní a její muž". Jak to víte, že to jsou opravdu ti lidé? To ta moderátorka pokaždé říká jedno a to samé jméno, nebo jak to probíhá. Já bych se podívala, ale v sedm ráno mne nenapadne televizi pustit. Zato znám jiné "hry" které jsou určitě na stejné bázi. Také myslím že je to na stanici Barandov. Tam jde o to vyprovokovat zdánlivě jednoduchou otázkou co nejvíce lidí k tomu, aby tam telefonovali a ty pak dlouhodobě držet u telefonu, jedna minuta = 99Kč. A teď si představte, že tam volá určitě tak 3 tisíce lidí. Ten pořad většinou trvá kolem jedné hodiny. Tedy 60 minut a teď si to doma vynásobte a uvidíte, co Vám vyjde za astronomické číslo. A o to jim jde. Klidně mohou dát jednomu člověku výhru v hodnotě 20ti tisíc, to jako kdybyste Vy někomu dala korunu denně. Lidé co se tam dovolají to po celou dobu vysílání "neuhodnou", protože je v tom pokaždé chyták. Posledně jsem koukala na to jak tam lidé měli složit z několika vybraných písmen zvíře. Uklízela jsem skříně, tak jsem to sledovala. Dovolalo se tam asi dvanáct lidí, ale zvíře nebylo to, co měla ta moderátorka napsané v obálce. Takže i když zvíře bylo správně, nikdo se netrefil. Výhra byla asi 15 tisíc. Ke konci už ta moderátorka dávala až 5 tisíc korun tomu, kdo se tam jen dovolá a ani nemusí to zvíře uhodnout. To bylo 20 minut před koncem hry. Dokážete si představit, kolik chudáků tam během těch dvaceti minut "viselo" marně na telefonu, protože si mysleli že to nevadí, že stejně dostanou pět tisíc? Jenomže se nedovolali, pouze jeden úplně na konci, ten vyhrál těch 5 tisíc a víte co to bylo za ZVÍŘE co měla v obálce? Byl to "kril". Patří mezi planktony a bezobratlé živočichy.Malilinkatý korýš co žije v mořích. To pochopitelně nikoho nemohlo napadnout, tím spíše ne, že ta moderátorka neustále opakovala, že nechápe jak je možné že to nikdo nedokáže uhodnout, protože to je velice známé zvíře, že to nejenom každý zná, ale dokonce to prý má někdo i doma. To bych teda toho člověka který by doma choval kryl chtěla vidět. Krylem se živí velryby v oceánech, nedá se absolutně pěstovat v domácích podmínkách. Takže to byl podvod. Ale oni by si to obhájili, neboť patří mezi živočichy a živočich je zvíře, i když je to mořský živočich. Všechny tyto hry jsou podvodné, ale ne protizákonné, protože je to založeno na svobodném rozhodnutí volajících a je škoda, že je taková spousta lidí co nepřemýšlí a naletí jim na to. Oni vydělávají miliony denně a na druhé straně jsou lidé, kteří se dokáží takovýmto telefonováním dostat do exekučních problémů a přijít třeba o měsíční důchod i o střechu nad hlavou. Byla tam jedna babka, která držela v ruce telefon asi půl hodiny, protože měla na papírku doma napsáno jméno "koza" a dvakrát ji vzali do vysílání a ona pořád opakovala "koza". Nedokázala ani pochopit, že má telefon položit, když jí řekli, že to koza není. Ona tam viděla kozu a trvala na tom, že to je to zvíře. Až jí přijde účet za telefon, tak ji asi raní mrtvice až bude muset zaplatit 3 tisíce za volání. A jelikož jí účet nepřijde hned, tak to může ještě zkoušet i jiné dny.

Je to hrůza a stát by tohle měl úplně zakázat, protože to je evidentní mentální manipulace, za účelem obohacování se na duševně slabších jedincích.

hodnocení

suzy,,vy nečekáte hned po vyřknutí třeba zvířete,ihmed položíte a oni pak z těch co tam volají vybere počítač.Já to sleduji delší dobu a kdo je šikovný a rychlý vyhraje,,,Nemusí zrovna u zvířat nebo značky aut ,,tam už není taková šance..To chce sledovat a přijdete na to...jak se dá vyhrát,,

Oni tam dávají schválně ta zvířata cizí to obdivuji ty lidi,kteří tam volají i u těch aut...

hodnocení

já ráno brzy vstávám a nechci nikoho rušit tak si to pustím ze zvědavosti...A slyším,jak tam volá i 3x nějaká Monika a pak Choť ,,údajně její muž.Pak Vojta,ale myslím,že je to ten choť,,,Už to bylo i televizi o tomto pořadu a nedá se s tím nic prý dělat.

Ale mi jde o to,že jak se mne zeptá co je kdo a já to okamžitě položím tak zač bych platila takové sumy?Mimuta stojí 70kč..A do toho se vleze ,,Pak jsou třeba vylosování ,,ale chytli dokonce ženskou u tramvaje ,pro odpověď..Někdo to drží a někdo ne ,,Vím že chtějí vydělat ,,ale u těch jednoduchých jak jsem psala ,,je to okamžité ,,koukejte se a udělejte si úsudek ...já to vidím tak Ono to vypsat tak nejde..

Zavináč, ještě jsem Vám dohledala co to znamená to číslo na které voláte. 906 70 44 44 Je to audiotextová služba, což je zpoplatněná linka se speciální minutovou sazbou což je v tomto případě 99 Kč. minuta. je to služba O2 kterou využívají partneři kteří provozují soutěže.

Ta soutěž na Barandově používá tuto linku a na tom vydělávají!

Dole mají v rámečku napsáno, že hovor s nimi trvá 1 minutu a za ten ještě jako "bonus" zaplatíte 70Kč. A tím matou lidi, protože si každý jako Vy myslí, že za to zavolání zaplatí jenom 70Kč. a neuvědomí si, že bude hlavně platit ty minuty po které bude čekat, NEŽ S NIMA BUDE MOCI USKUTEČNIT HOVOR. A platíte 99 korun za každou minutu kterou budete držet telefon a čekat na přepojení, abyste mohla USKUTEČNIT ten hovor který opravdu ještě navrch zaplatíte 70 Kč. Proto tam nikdy nikoho nepřepojí, až na úplný konec pokaždé. V jejich komerčním zájmu není to abyste vy, někdo jiný vyhrál, ale aby tam volalo co nejvíce lidí a proto drží pokaždé každou otázku dvacet minut bez jediného zavolání, až když je poslední minuta, tak v poslední vteřině se tam zázračně někdo dovolá. Dnes to měli nějak špatně zkoordinované, protože jim to pokaždé vyšlo až po doznění gongu. Schválně jsem na to kvůli Vám koukala až do konce. Otázky byly směšně jednoduché a museli mít dost velký zisk za tu hodinu dvacet vysílání, protože tam musela volat velká spousta lidí. Hry byly 4 a vyhráli 4 lidé, všichni až po doznění konečného gongu a výhry nic moc. na každou hru byl stejný čas. Psala jsem si to na papír. Dvacet minut jedna hra. Tomu říkají rychlá hra. Mají to dobře zkalkulované, to se nebojte.

hodnocení

poznám je po hlase...a ta,která to uvádí,,říká že tam volají a že vyhrává,protože hraje,,,,Ta osoba tam volá každý den

remisak*
hodnocení

0x

Zato že najdete jednu mašinku asi ze čtiřiceti která nekouří dostat 10 000 Kč i více nebo u spřeházených písmen měst dokonce 30 000 Kc které uhodnu během třiceti vteřin to není špatné. Ale na kolik to musí přijít při ceně jedné minuty nedokážu posoudit. Stejně tak jako celou hodinu nikdo nevolá a v posledních vteřinách před ukončením náhle se někdo ozve, není toto trochu divné? Ale my jsme národ hravý tak proč toto nepodpořit. Tak to schválně zkuste a potom nám zde napište kolik jste vyhrál.

hodnocení

remisak,,,,,ano u těhle mašinek se čeká až do posledka,,ale třeba jak se skládají přesmačky měst a pod. to se nečeká.

doplněno 16.05.16 17:40:

ještě ,,pokud tam jde o první či druhý obrázek je to o rychlosti...Je to také proto ža se tam vyhrává méně ale jde to--

remisak*
hodnocení

0x
Pokud by to bylo tak snadné tak nepotřebujeme žádné stírací losy ani nic podobného.
sebod*

Ach jo, zavinač. Suzy Ti to popsala docela přesně. Je to opravdu podvod jak vyšitý. Když si půjdeš koupit los na poštu, tak víš, že za jeden zapaltíš 10,- nebo třeba 200,- Kč. Který los si většina lidí koupí - no, ten levný. Když bys jim nabídla los za cca 500,- Kč, tak ho nekoupí. A kolik si myslíš, že Tě stojí zavolání do televizní soutěže? Hmmm... Ano, kolem pětistovky. Dovoláš se IHNED. Ale dostaneš se na automat, který Ti zadává kvízové otázky. Opět většinou velice stupidní . to abys hned nepoložile telefon. Takže se tetelíš radostí, že umíš odpovědět na to, jestli má kočka čtyři nohy nebo jednu ploutev. Takže odpovídáš a minuty běži. Pak se dozvíš, že jsi kvíz zvládla a že budeš přepojena do vysílání. A zase čekáš. Hodně lidí to už vzdá a položí. A těm vytrvalím po dalším čekání najednou cvakne v telefonu a " spojení bylo přerušeno " . A jeden z těch mála šťastných se jednou za čas dovolá, aby opět navnadil další oběti.

hodnocení

dobře,,ale zkuste to sledovat,,já mám jiný poznatek,,,záleží,jestli je to rychlé přepojování. Jistě,že jsou hry,kdy z vás vymámí prachy.\ale to rychlé přepojování není podfuk.

S těmi losy,,kamarádka si koupila 2 losy za 10kč,,a na jednom vyhrála 200kč...i losy vyhrávají ,,je jasné,že ne každý,

Ještě k té hře,,ty odpovíš na blbou otázku což je během ani ne půl minuty a položíš,,Pokud to někdo drží s čeká tak je to jeho problém,,oni říkají odpovědět a okamžitě položit.

Tak já jsem byla osobně přítomna jak tam volal můj soused, dovolal se hned, ale bylo mu řečeno, že za chvíli bude přepojen. Na nic se ho neptali, jen se představili. Tenkrát šlo myslím zrovna o ty mašinky. Bylo jich třicet a jedna z nich nekouřila. Bylo to jasné jako facka. Seděli jsme oba před televizorem. On držel telefon asi pět minut, jestli to nebylo déle a pořád ho nikam nepřepojovali a přitom do televize vůbec nikdo nevolal a ta holka tam neustále vybízela lidi ať už konečně někdo zavolá, že se nemůže dočkat, že je to přece jasné a tak dál. Tak jsem se naštvala a zavolala tam ze svého telefonu také, protože odpověď byla jasná. Jedna paní se ohlásila, řekla mi že volám do toho a toho pořadu a že mám mít chvíli strpení. Já jsem to držela ještě pár vteřin a slyšela jsem, jak si tam s někým povídá, asi to nepřepnula ihned. Já jsem to okamžitě položila. Takže jsem zaplatila 99 Kč. Což je jedna minuta. Můj soused, který to nevzdal a držel telefon ještě chvíli, zaplatil kolem tisícovky. Žádné otázky mu nedávali, jen čekal až ho přepojí, což se nestalo a on to položil také. Po celou tu dobu se nikdo do pořadu nedovolal. Jestli mi nevěříte, tak proč to nezkusíte sama? Je to přece jednoduché, stačí vytočit to číslo...

doplněno 17.05.16 18:12:

A není to tak že stačí odpovědět na blbou otázku a ihned položit. Ona Vám přece ještě vysvětluje to, že jste se bohužel netrefil a vy stále držíte telefon. Když je tam pak někdo kdo se nakonec opravdu dovolá a zná odpověď, tak mu radostně sděluje jeho výhru a baví se s tím dotyčným. Jak si asi představujete že byste dostala pak tu výhru, kdybyste okamžitě položila? Snad si nemyslíte, že oni budou pátrat kdo jim to tam vlastně volal. Nevím o jakém počítači mluvíte a odkud jste vzala tuto informaci. Na druhé straně jsou obyčejní lidé a ti zvedají ten telefon a mají tam určitě nějakou centrálu, pomocí které drží tu spoustu lidí "na drátě". Když se pořad chýlí ke konci a oni už mají dostatečně nahrabáno, tak namátkově vezmou jednoho z čekajících a pokud tu odpověď zná, tak ten to vyhraje. U toho zvířete nebyl ani jeden který by to uhodl, protože kryl nenapadl nikoho. Ale jelikož dávala už v posledních minutách 5 tisíc za jakoukoliv odpověď, tak to dostal ten poslední volající který jakoby zázrakem zavolal 3 vteřiny před zazvoněním gongu. Je to podvod a když nevěříte, tak to zkuste. V tom Vám přece nikdo nebrání.

hodnocení

suzy,,ale když to rychle položím a nenechám ji kecat,takto se počítá? Přece já volám a nenechám ji domluvit,jen mi řene ten robot neco to je že časový termín skončil tak nějak a ta osoba to okamžitě pokládá.O to mi jde,tak platí či ne.,,když to položí uf..hihi

doplněno 19.05.16 07:58:

no a nikdo mi na toto neodpověděl,,,,

jitkak*

Suzy...to je, jako by jste to vysvětlovala malému dítěti, který má zarytou jen a jen tu svou pravdu... *ee* Tak ať si tu svou pravdu zkusí, zavolá a hned položí...*smich**smich**smich**zed* Také jsem to jednou zkusila, né na vlastní popud, byla jsem doma s marodným synkem, který měl "zavináčův" pohled na rychlý zisk, tak dlouho do mě hučel, až jsem tam zavolala, samozřejmě jsem si na ten hovor půjčila jeho tel. s předplacenou kartou (nebudu volat z mého paušálu) Dovolala jsem se hned...hloupý kvíz, který jsem samozřejmě odpověděla správně, potom čekání na přepojení...a nakonec to na mě vyblaflo, že vypršel můj čas pro správnou odpověď a odpojilo se to (přitom žádná otázka nebyla ani položena) *bum*Jsou to zlodějští šmejdi...syn přišel o kredit, ale měl novou zkušenost :-D

hodnocení

Já jsem chtěla vědět něco jiného ,,,,suzy se snažila díky jí.Jen jsem chtěla vědět to,co se stalo vám ,že jste odpověděla ,,a rychle položila,jestli se to platí...že to jsaou vydřiduši to vím,,to mi nemusíte psát...

jitkak*

Já se do vysílání ani nedostala, nejdřív vyplňujete dotazníkový kvíz s automatem, potom čekáte na přepojení a v tom cvak a nic, ani Vás nepřepojí *bum*

A samozřejmě to není zadarmo *sok*

hodnocení

O tom tady nepíši...copak nikdo neví jak to myslím?

Ano, jestli se ptáte přímo na tohle, tak ano. To je těch 70 Kč, když Vás přepojí. Když se konečně dostanete do vysílání, pak jim stačí ta jedna minuta a za tu ještě navrch, mimo to, co zaplatíte za čekání, zaplatíte těch 70 Kč. A proto to neustále opakují, že Vás to zavolání K NIM TEDY HOVOR S TOU ŽENSKOU bude stát "pouhých" 70 Kč. Jenomže než se tam dovoláte, než vás tam přepojí, tak platíte každou minutu 99 Kč. A to jim jde. Ne o těch ubohých 70 korun, to je chyták jak vyšitý. A nemůžete se proti nim bránit, protože vám řeknou, že u nich jste zaplatila puze 70korun za to, že jste hovořila s moderátorkou. A že jste nějaké společnosti, která provozuje tu linku co už jsem vám několikrát psala, která začíná na 99 a tak dál, zaplatila třeba dva tisíce, to už je vaše věc a svobodná volba a od toho se oni budou distancovat. Řeknou Vám, že to nemohou ovlinit, ža to je placená služba se kterou oni nemají nic společného.

Já se Vám Zavináč opravdu divím. Když Vám to tak vrtá v hlavě, a věříte jim, proč si to nevyzkoušíte? Dneska jsem se znova dívala a bylo to přímo sprosté jak se tam ta ženská chovala. Ona přímo nutila lidi aby tam už konečně zavolali, že má plno peněz které POTŘEBUJE ROZDAT a že když nikdo nezavolá, tak si je bude muset nechat, protože ona už MUSÍ JÍT DO NOVÉ HRY . Proboha a kdo ji nutí? Proč by musela? A ještě těm lidem říkala jak jsou neschopní zvednout telefon, že ona má plné hrstě peněz a neví co s nima a tak dál. A tomu Vy věříte? To Vám není divné?

Prosím, zavolejte tam a budete mít jasno. Já už nevím jakým způsobem bych Vám to vysvětlila. Opravdu jsem se snažila a není to nic platné. Vy tam musíte zavolat. Přece dokážete odpovědět úplně s přehledem na všechny jejich otázky, protože jsou fakticky jednoduché. Tak zavolejte a uvidíte jak to bude probíhat. A pak si to srovnejte v hlavě. Všechny informace které jste dostala tady a já věřím, že tomu porozumíte.

A všichni víme jak to myslíte. Jenom Vy nějak nechcete pochopit že Vám neustále odpovídáme na Vaši otázku. Proto si myslím, že MUSÍTE udělat vlastní zkušenost.

doplněno 19.05.16 20:33:

A vůbec nejde o to, že když Vás přepojí a vy budete mluvit s tou ženskou a rychle polžíte. Tohle stojí pouze 70 korun ať odpovíte dobře, nebo špatně. v každém případě vám řekne, že jste vyhrála za jakoukoli odpově´d třeba tisícovku. Ale TO CO VY ZAPLATÍTE ZA TO, NEŽ SE S TOU ŽENSKOU BUDETE MOCI VŮBEC BAVIT, to už je vaše věc. To je těch 99 korun za minutu a o to jim jde. tak si představte, že třeba protelefonujete 1500 korun za to čekání na spojení, a pak vám ona řekne, že jste vyhrála 500, 600 a tak dál. To je ta rychlá hra. Pokud se tam ovšem dostanete. takže i když se tam nakrásně dostanete, tak jste pořád v mínusu Vy. A když se tam nedostanete, tak vypláznete na konci měsíce co jste provolala. Fakt už nevím jak to lépe vysvětlit. Musíte tam zavolat, jinak to asi nepochopíte.

hodnocení

0x

Jsou to šmejdi s velkým Š . jednou jsem to zkusila po obědě a když jsem odpověla dobře na otázku, tak mi to řeklo čekejte, zatím vám něco pustíme a pustili mi tam erotickou linku, tak jsem to típla odepsala mi to přes 300 Kč, stěžovala jsem si na Barrandově nejen na postup, ale hlavně na to, co má dělat erotická linka odpoledne, co kdyby to volalo dítě a ti syčáci mi napsali, že to nemůže být pravda, žežádná erotika tam být nemůže, dokázat jsem jim to samozřejmě nemohla, poslala jsem to ještě na ČOI, tak s tím nic neudělali.

tondac*
hodnocení

0x

Lidi, když nevíte co s prachama, tak je pošlete třeba na konto Paraple! ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]