Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Orel vytvořil světový rekord

Od: ben® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, podívejte se na zkrácený záznam letu orla z nejvyšší budovy světa a jeho radost, když našel cíl (páníčka) a spustil se k němu volným pádem rychlostí 171 km/h.

Já bych cíl v té "hromadě písku"nenašel . Hezkou zábavu a zdravím!

.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

Vy jste mě nadzvedl *smich*, já četla Ortel.

Pěkné, co si lidi nevymyslí, je to zajímavý koníček. Tak ať mu to lítá.

ben®
hodnocení

Dobrý den, jo jo, lidé to vymyslí a to zvíře si s tím musí poradit. Ovšem, zvládl to úžasně. Zdravím!

Jelikož jsem od přírody podezřívavý,řekl bych,že tam byl nějaký naváděcí pípák...

ben®
hodnocení

Dobrý den, on je to zkrácený záznam - jinak let trval něco přes pět minut a byl z výšky přes 800 metrů. To já bych spíše řekl, že orel byl vybaven padákem . Zdravím!

hodnocení

0x

Bene, je to úžasné! Opravdu úžasné! Děkuji *pusa*

poradte.cz/...

doplněno 15.05.16 16:14:

Bene, ani ne. Mám ráda všecky ptáky. Ale tahle fotka, ta se bráchovi úžasně podařila. Je pravdou, že má aparát, o jakém se nám ani nesní. ;)

ben®
hodnocení

Dobrý den, ano, úžasné a fajne (jak se říká tam u Vás). A dle Vašeho odkazu soudím, že máte ráda velké ptáky . Omlouvám se za pikantnost, která mě napadla. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]