Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejsou příbuzné?

Od: culdabulda1* odpovědí: 5 změna:

- neví někdo, jestli nejsou nějakým způsobem příbuzné herečky Eva Trejtnarová a Irena Machová? Mají stejné oči.

Nejsou příbuzné?
Nejsou příbuzné? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Nemají stejné oči.

doplněno 04.07.16 18:00:

Eva Hudečková-Trejtnarová nemá děti.

Ty ženy jsou navíc odlišné typy, podobnou mají barvu vlasů (dnes snadno změnitelné i doma). Tvar i barvu očí mají každá jiný/jinou, ale podobně si oči líčí (linka na dolním víčku). Více podoby tam nevidím...

lucie*
hodnocení

0x

...to netuším,ale teď jsem kdesi v tv viděla Máchovou nenalíčenou a vypadala úplně jinak,taková nevýrazná puberťačka.Vůbec nevypadala jako femme fatalle,jako v těch rolích a na fotkách.

culdabulda1*
hodnocení

- zatím děkuju za odpovědi - ale připadají dost podobné - asi jako matka s dcerou. No nic.

doplněno 04.07.16 18:22:

- děkuju za další odpovědi

- vím, že Eva Hudečková nemá děti - ale já mezi nimi podobnost vidím - tato herečka (I.M.) mne právě kvůli tomu zaujala, jinak bych si jí moc nevšimla. Myslela jsem jakoukoliv příbuznost, ne zrovna přímou - ale lidé dvojníky mívají, takže to asi bude i tento případ...

hahanaj*

Pokud je známo tak Eva nemá potomky;)

72mona3*
hodnocení

0x
Stejná otázka ve mně hlodala, když jsem viděla film Spy game s Robertem Redfordem a Bradem Pittem. Tam si byli velmi podobní, jako otec a syn. Když je pak porovnám v jiných filmech, už mi to tak nepřijde. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]