Nejste přihlášen/a.
Dobrý den je mi 14 a mám takovou fobii že prostě když je venku hezky a mám zaracha že nesmím jít ven tak se z toho můžu zbláznit začnu řádit být nepříjemný na všechny a myslím že se zblázním tak mě rodiče nakonec pustí.Prostě z toho mám hrozný strach že zůstanu doma zavřený když je pěkně klidně i zataženo.Nechápu třeba kamarády co zůstavají raději doma u počítače být na jejich místě tak bych asi chcíp. Má tato fobie název? Nepište že to je kvůli tomu že chci s kamarády dělat kraviny klidně jdu ven radši i sám.
Dobrý den, fobie to asi nebude - spíše nějaké "volání divočiny" či "ulice volá". Chudáci rodiče, když musí otevřít klec a vypustit Vás, i když to nechtějí. No, snad se z toho časem dostanete - dříve, než se chytíte nějaké špatné party a budete dělat vylomeniny a činy až trestné. Zdravím!
doplněno 11.05.16 08:12:Nejste rómské národnosti? Neláká Vás kočování, volnost pohybu v přírodě a vítr ve vlasech?
Je to normální.Dost hloupých rodičů si nedokáže uvědomit,že zatímco oni musí celý den makat v práci a tak jsou rádi,že přijdou domů a mají klid.Nedokáží si ve své omezenosti uvědomit,že proti tomu děti musí sedět celý den na zadku ve škole a pak ještě mají domácí vězení,což je na zbláznění.Děti potřebují proto pohyb a ne celý den dřepět ve škole a pak ještě být doma zavřené zásluhou zabedněných rodičů.Spousta dětí tím bohužel trpí.Je to úplná šikana
Říká se tomu rozmazlený fracek. Je to dané špatnou výchovou. Rodiče nejsou důslední, když si netvrvají na svém a po tvém výstupu ti raději vše dovolí, aby měli klid. Místo toho, ti dříve měli dát na zadek a když nepomůže to, tak hlavu pod studenou sprchu a je po záchvatu.. Pokud je pro tebe trest tak nepřiměřený, dával by sis příště lépe větší pozor, aby sis ho nevysloužil. Teď v pubertě, s tebou rodiče sklidí, co zaseli..
Na spoustu hloupých odpovědí se dá říci jen jedno-je spousta jiných trestů než dítěti,které sedí celý den ve škole na zadku dát ještě domácí vězení.Tady opravdu platí,čím menší IQ neboli čím hloupější rodiče,tím větší počet domácích vězení.
Neřekla bych, že mám hloupé rodiče, když jsem jako puboš měla občas zaracha. Pár dní doma nikoho nezabije, obezita ani smrtelná nemoc se tím nevyvine - když argumentujete pohybem dětí, a rozcapený puberťák si třeba uvědomí, že si za to může sám.
doplněno 11.05.16 21:06: On je obrovský rozdíl dat decku zaracha na pár dni a řezat ho bezhlavě řemenem. Zarach nezpůsobi fyzickou bolest ani strach, pokud tedy zase nepřijde nějaký moderní dětský psycholog s verzí, jak to děti ponizuje a sikanuje.To samé si možná říkal i jeden VŠ-bzuk,který řezal 12letou holku řemenem tak dlouho,až mu hrůzou vyskočila z okna a zabila se.Proběhlo to tiskem.Ne nadarmo se o VŠ říká,že kde pámbůh přidal,jinde zase ubral.A přitom se nedá říci,že byl méně inteligentní.Jen asi ujetý možná také zásluhou svých rodičů,kteří ho takto možná řezali také takto
Když to bylo třeba, táta mne řezal antenní televizní dvoulinkou. Dodnes jsem mu vděčný a antény jsou můj koníček.
Ježišinky, to je zase nějaká ta alternativní výchova? Občas jsem si zaracha vysloužila. Pro příště mě to ponaučilo lépe si hlídat své povinnosti. Občas jsem dostala na zadek a jednou v podobném záchvatu ledovou sprchu. Jedna zlomená vařečka.. Když mě učitel pokáral ve škole, nenapadlo by mě doma si stěžovat, protože bych to doma schytala ještě od našich. To jen dnes je ta moderní doba, kdy dětičky mají víc práv než povinností, učitel se na ně nemůže ani málem zle podívat, aby si dítko nepostěžovalo doma a rodiče pak nenaběhli do ředitelny, stěžovat si na učitele..
pp má očividně nějaký komplex. Ještě, že většina lidí je tu normálních...
Je zásadní si uvědomit,že je rozdíl mezi zarachem na jeden den a zarachem třeba na týden.A takových přihlouplých rodičů je habaděj.Ale málokterý si tu vlastní hloupost ve své samolibosti a ješitnosti přizná
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.