Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Steam účet

Od: dankoss* odpovědí: 1 změna:

dobrý den , chci se zeptat ohledně vytvoření steam účtu

vadí nějak že jsem dohromady vlastnil asi cca 4 účty na 1 ip adrese a pak jsem je někomu daroval a ted na tom patem to je kamosuv hraju hry , vadi to nejak nebo mohu neco dostat nejaky ban nebo cosi

ted si chci zalozit novy , ale problem je ze snemuzu prodavat lidi , musim vlastnit v penezence 5e , nebo staci ze si koupim napr hru za cca 14euro? a jestli vadi mit na svem steam ucte pouze 1 hru jestli mi pak nedaji ban treba za hacky nebo tak

ptam se na takove hloupe otazky z duvodu aby mi bylo jasne jak to funguje na steamu a ohledne neho

diky dopredu za odpoved

dany

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

no my steam nevlastnime... asi tezko nekdo poradi a normalni clovek si vetsinou 20 uctu nezaklada, takze tezko tady najdes nekoho, kdo uz to resil... navic nejmin 80% tady naprosto netusi co je Steam

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]