Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horkost v hlavě

Od: kalamita odpovědí: 1 změna:
Zdravím lidi. Mám otázku zdravotního rázu. V neděli jsem strávila celé odpoledne na slunku bez ochrany a k tomu jsem šla ještě v podvečer běžet cca 5 km. Problémy nastaly až následující den-horkost a tlak v hlavě, pak takovej divnej stav jako bych byla mimo, úzkost, nemožnost soustředění-to vše v práci. Tento den jsem zůstala doma a je to trochu lepší. Hledala jsem o co by mohlo jít a mám podezření na upál ale nejsem si jistá. Nikdy dřív jsem tohle nezažila, proto se chci zeptat zda nevíte co to může být.
Musím ještě poznamenat, že jsem epileptik.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kalamito, máte rozum? Přemýšlíte? Celé odpoledne na slunku bez pokrývky hlavy, běhání?! Pro zdravého člověka, po zimě, to je dobrý základ na malér a ne tak pro epileptika! *hej*S epilepsií žijete celý život a musíte už přesně vědět, co můžete a co ne. To přece není angina, se kterou si imunita a pár prášků poradí! Nedělejte voloviny! Mozek si to nemusí nechat líbit. *stop*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]